Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Άλλοι το όνομα…!!

Άλλοι το όνομα…
…και άλλοι τους βαθμούς και τις εντυπώσεις. Αυτό ισχύει για τα ματς της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Τσέλσι στο Ντόνετσκ δεν άντεξε στην πίεση της Σαχτάρ και ηττήθηκε με σκορ 2-1 ενώ η Γιουβέντους είδε την Νόρτζελαντ να της «κλέβει» τον βαθμό (1-1) μέσα στην Δανία.

Σαχτάρ-Τσέλσι 2-1

Το έργο των «μπλε» στο Ντόνετσκ όλοι γνώριζαν ότι θα ήταν δύσκολο. Όμως η Σαχτάρ πάτησε… γκάζι για τα καλά και ανάγκασε την Τσέλσι απλά να παρακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Το γκολ του Τεξέιρα μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα άνοιξε τον δρόμο για τους γηπεδούχους που στο 52΄με τον Φερναντίνιο έκαναν το 2-0. Η ομάδα του Ντι Ματέο απλά μείωσε στο 89΄με τον Όσκαρ και οι Ουκρανοί ανέβηκαν στην πρώτη θέση του πίνακα. Επιπλέον, ο τραυματισμός του Λάμπαρντ και η αλλαγή του στο 18ο λεπτό, δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία στους Λονδρέζους.

Συνθέσεις:

Σαχτάρ: Πιάτοφ, Κούτσερ, Ρατ, Ρακίτσκι, Χούμπσμαν, Φερναντίνιο, Γουίλιαν (88΄Ντάγκλας), Τεξέιρα (82΄Ιλσίνιο), Σερνά, Λουίς Αντριάνο, Μικιταριάν

Τσέλσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Κόουλ, Λουίζ, Τέρι, Ραμίρες, Λάμπαρντ (18΄Αζάρ), Όσκαρ, Μίκελ, Τόρες (70΄Στάριτζ), Μάτα

Νόρτζελαντ-Γιουβέντους 1-1

Η νίκη επί της Νάπολι στο ντέρμπι της Ιταλίας, ανέβασε την ψυχολογία της Γιουβέντους αλλά η κόπωση ήταν ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο στο ματς της Δανίας. Η Νόρτζελαντ, στήθηκε ιδανικά στο γήπεδο και στο 50΄με γκολ του Μπέκμαν, έκανε το 1-0 βάζοντας πολύ δύσκολα στους πρωταθλητές Ιταλίας. Εντέλει, μετά από αρκετή πίεση και χαμένες ευκαιρίες, ο Βούτσινιτς (81΄) ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Συνθέσεις

Νόρτζελαντ: Χάνσε, Οκόρε, Μιτίλιγκα, Πάρκχουρστ, Ρουνιέ, Αντού, Στόκχολμ, Λόρεντζεν (80΄Κρίστιανσεν), Μπέκμαν (53΄Νόρντστραντ), Τζον, Λάουντρουπ (70΄Κρίστενσεν)

Γιουβέντους: Μπουφόν, Λούσιο (76΄Μπεντνερ), Κιελίνι, Ντε Τσέλιε, Μπονούτσι, Μαρκίζιο, Πίρλο, Βιντάλ (83΄Τζιακερίνι), Ίσλα, Τζιοβίνκο, Μάτρι (71΄Βούτσινιτς)


Βαθμολογία 5ου ομίλου:
Σαχτάρ 7 (3)
Τσέλσι 4 (3)
Γιουβέντους 3 (3)
Νόρτζελαντ 1 (3)

Επόμενη αγωνιστική (4η) 11/7
Γιουβέντους-Νόρτζελαντ
Τσέλσι-Σαχτάρ



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: