Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Χειρότερη απόδοση, καλύτερο αποτέλεσμα»

«Χειρότερη απόδοση, καλύτερο αποτέλεσμα»
Απόλυτα ειλικρινής εμφανίστηκε μετά τον αγώνα της ομάδας του με τη Γιουβέντους ο Κάσπερ Χιούλμαντ, παραδεχόμενος πως η ισοπαλία που πήρε η Νόρτζελαντ από τη «Μεγάλη Κυρία» ήταν αποτέλεσμα τύχης. Ο προπονητής των Δανών, ωστόσο, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους παίκτες του για την αποφασιστικότητα που έδειξαν και για το ηρωικό παιχνίδι που έκαναν.

Την παραμονή του αγώνα της Νόρτζελαντ με τη Γιουβέντους, ο προπονητής των Δανών, Κάσπερ Χιούλμαντ, είχε τονίσει πως η ομάδα του μπορεί να κάνει τη ζημιά στους πρωταθλητές Ιταλίας, αφού η απόδοσή της στις προηγούμενες αναμετρήσεις του έδιναν αισιοδοξία. Τελικά η απόδοση της Νόρτζελαντ δεν ήταν το ίδιο καλή, το αποτέλεσμα, όμως, ήταν. Η ισοπαλία με 1-1 έδωσε τον πρώτο βαθμό στην Δανέζικη ομάδα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χιούλμαντ ήταν εμφανώς ευχαριστημένος από την ομάδα του. «Μετά την εμφάνιση με την Τσέλσι ήμουν βέβαιος πως η ομάδα μου μπορεί να πάρει βαθμό από τη Γιουβέντους. Ασφαλώς παίξαμε χειρότερα από ό,τι με τους Άγγλους, αλλά αυτή τη φορά καταφέραμε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Η Γιουβέντους ήταν πολύ καλύτερη από εμάς, μας πίεσε και αν είχε καταφέρει να προηγηθεί ή να ισοφαρίσει νωρίτερα, δεν νομίζω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία», ομολόγησε ο προπονητής της Νόρτζελαντ.

Οι παίκτες του, όμως, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν με ψυχή. «Για το λόγο αυτό τους δίνω τα συγχαρητήριά μου. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε τους Ιταλούς. Όλοι είδαν πως από τεχνικής πλευράς η Γιουβέντους ήταν πολύ ανώτερη. Η τύχη ήταν με το μέρος μας και ήταν αυτή που μας βοήθησε», παραδέχτηκε ο Χιούλμαντ.

Από εδώ και πέρα, ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδα του; «Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα και να πάμε στο Τορίνο χωρίς άγχος. Ξέρουμε πως είμαστε η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αλλά είμαι βέβαιος πως θα τιμήσουμε την παρουσία μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα αποδείξουμε πως αξίζουμε το σεβασμό όλων», είπε ο Κάσπερ Χιούλμαντ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: