Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Να εκμεταλλευτούμε την κακή κατάσταση του Παναθηναϊκού»

«Να εκμεταλλευτούμε την κακή κατάσταση του Παναθηναϊκού»
Μετά το «διπλό» κόντρα στον Πλατανιά, οι παίκτες του ΟΦΗ θέλουν να πάρουν τη νίκη και απέναντι στον Παναθηναϊκό στην επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος. Εκτός του αγώνα με το «τριφύλλι», ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε στο κρητικό ντέρμπι και που αυτό κρίθηκε, για τους προσωπικούς του στόχους, ενώ «έπλεξε» το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Μίρνες Σίσιτς.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Θέμη Λιουδάκη:

Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά και που αυτό κρίθηκε:

«Πιστεύω φύγαμε νικητές από την έδρα του Πλατανιά, γιατί δείξαμε περισσότερη θέληση για τη νίκη σε σχέση με τους αντιπάλους μας και σε συνδυασμό με την τύχη που μας “χαμογέλασε” φύγαμε με τους τρεις βαθμούς».

Για το αν αντιμετώπισαν τον αγώνα σαν ένα τοπικό ντέρμπι ή σαν ένα απλό ματς:

«Το βλέπαμε σαν ένα απλό παιχνίδι, όμως η ατμόσφαιρα που επικρατούσε άρεσε σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Βέβαια, θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, οι οποίοι παρά τις αντίξοες συνθήκες έκαναν το ταξίδι και έδωσαν το “παρών” στην έδρα του Πλατανιά».

Για τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό:

«Μετά τη νίκη επί του Πλατανιά έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και θα παίξουμε με μοναδικό μας στόχο τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους και αν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής του:

«Θέλω να βοηθήσω τον ΟΦΗ να κάνει μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους του. Το ιδανικό για εμένα θα ήταν να το συνδυάσω στο τέλος της σεζόν με μία μεταγραφή σε κάποια ομάδα του εξωτερικού. Τώρα όσον αφορά στον χρόνο συμμετοχής μου όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν συνέχεια και να είναι βασικοί, όμως η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή μας για το ποιους θα χρησιμοποιήσει σε κάθε αγώνα».

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από την βαθμολογική συγκομιδή του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα:

«Είμαστε ικανοποιημένοι με τους βαθμούς που έχουμε ήδη συγκεντρώσει στο πρωτάθλημα. Αν και για να είμαι ειλικρινής θα μπορούσαμε να είχαμε δύο με τρεις βαθμούς παραπάνω».

Για το μέχρι που μπορεί να φτάσει ο φετινός ΟΦΗ:

«Ο πρώτος και βασικός στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή, καθώς φέτος στην ομάδα υπάρχουν πολλά νέα παιδιά και έτσι δεν μπορούμε να πούμε πως πάμε για κάτι παραπάνω. Ωστόσο, αν “κλειδώσουμε” γρήγορα την παραμονή, τότε σίγουρα θα κοιτάξουμε για κάτι παραπάνω».

Για τον Μίρνες Σίσιτς:

«Είναι καλό που έχουμε έναν ποδοσφαιριστή σαν τον Σίσιτς στην ομάδα μας, καθώς με μία προσωπική του ενέργεια μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: