Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Ίσως βγούμε κερδισμένοι από το παιχνίδι»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως το παιχνίδι με τη Λάτσιο είναι μια ευκαιρία για την ομάδα να επανακάμψει κατά κάποιο τρόπο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

Πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό ιδίως με δεδομένη την κατάσταση της ομάδας;

"Ίσως είναι ευκαιρία να επανακάμψουμε κατά κάποιο τρόπο. Τέτοιου είδους παιχνίδια προσφέρονται για αυτό το σκοπό. Περνάμε δύσκολες στιγμές το ξέρετε όλοι. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα, δεν μπορώ να πω ξανά ότι πάμε για νέο ξεκίνημα, απλά θα πρέπει να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις".

Λάζαρε, απέναντι σας έχετε μια πολύ δύσκολη ομάδα, τι περιμένετε;

"Αυτό που έχουμε δει είναι ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα. Δεν χρειάζεται βέβαια να το πω εγώ, μιλάνε οι τελευταίες εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα. Ίσως μας βγει σε καλό. Αν εμφανιστούμε όπως πρέπει και διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι από την λάμψη του αγώνα αυτού, ίσως βγούμε κερδισμένοι".

Μιλάμε για δυο διαφορετικές διοργανώσεις το πρωτάθλημα και το Europa League θεωρείς ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να δείξει διαφορετικό πρόσωπο και να διεκδικήσει την πρόκριση;

"Συμφωνώ σε αυτά που μου λέτε είναι ευκαιρία να μπούμε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έχει διαφορές, είναι δυο διαφορετικές διοργανώσεις αλλά κατά κάποιο τρόπο συνδέεται η μια με την άλλη. Δεν έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις και μπορούμε να δείξουμε περισσότερα. Αν εμφανιστούμε όπως κόντρα σε Ξάνθη και Τότεναμ αλλά να σταθούμε κυρίως στο ματς με την Τότεναμ όπου το επίπεδο ήταν ψηλό μπορούμε να κερδίσουμε πολλά και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι".

Την Κυριακή είχες έναν διάλογο με τον κόσμο σε καλό κλίμα. Θες να τους στείλεις ένα μήνυμα;

"Δεν έχω να στείλω κάποιο μήνυμα από εδώ αυτή τη στιγμή. Νομίζω ότι αυτό που έγινε ήταν καλό και για μένα και για τους ίδιους. Προσπάθησα με μια στάση ειλικρινή να τους μιλήσω. Ό,τι τους είπα, ισχύει και τώρα".



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: