Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ζιράρ: «Να μην περιτριγυρίζομαι από Έλληνες»

Ζιράρ: «Να μην περιτριγυρίζομαι από Έλληνες»
Μπορεί ο Ρενέ Ζιράρ να παρακολουθήσει από την εξέδρα την αναμέτρηση της Μονπελιέ κόντρα στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται ότι αντιμετωπίζει το γεγονός με χιούμορ. Ο Γάλλος τεχνικός είναι τιμωρημένος για άσεμνη χειρονομία προς τον διαιτητή, με τον Πασκάλ Μπαίλ, να κάθεται στον πάγκο της γαλλικής ομάδας.

Ο 58χρονος τεχνικός, με δηλώσεις του στην «L'Equipe» τόνισε: «Τουλάχιστον παίζουμε εντός έδρας, και δεν θα χρειάζεται να ανησυχώ για τους γύρω μου! Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν θα βρίσκομαι μία αναπνοή από τη δράση, όπως συμβαίνει όταν είμαι στον πάγκο. Θα μπορούσα να το παρακολουθήσω και από το σπίτι μου αλλά ας είμαι ειλικρινής. Μου είναι αδύνατο να μην βρίσκομαι στο γήπεδο».

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του στον πάγκο και τις οδηγίες που θα δώσει εν όψει της αναμέτρησης κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο αλλά και στους παίκτες μου. Ελπίζω μόνο να μην ενοχλήσω τον κόσμο που θα κάθεται δίπλα μου. Τουλάχιστον δεν θα περιτριγυρίζομαι από Έλληνες».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: