Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Στράντζαλης: «Μας μένει η πικρία, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Προβληματισμένος για την ήττα από την Προοδευτική εμφανίστηκε μετά τον αγώνα με την Προοδευτική ο Γιώργος Στράντζαλης, έδωσε όμως σύνθημα για ανασύνταξη:

"Είναι πολύ άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι το αποτέλεσμα μας αδικεί καθώς κινδυνέψαμε μόνο σε μία περίπτωση καθόλη την διάρκεια του αγώνα. Αυτό που μένει σε εμάς μετά το σημερινό αποτέλεσμα είναι η πικρία ωστόσο θα πρέπει μέσα απο αυτό να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα για την συνέχεια. Άν θέλουμε η προσπάθεια μας να έχει κέρδη στην συνέχεια δέν θα πρέπει να τα παρατήσουμε", τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή.

Όσον αφορά τον διαιτητή του αγώνα σχολίασε: "Δέν μου αρέσει να σχολιάζω τις αποφάσεις των διαιτητών. Δέν μιλάω ποτέ για τα λάθη τους. Δέν περιμέναμε απο το σημερινό παιχνίδι ένα σφύριγμα για να νικήσουμε απο την στιγμή που παίζαμε με ομάδα κατώτερης κατηγορίας.

Για τις χαμένες ευκαιρίες: "Πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε περισσότερο στις δυνατότητες μας. Όλα είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης και μυαλού. Απο εκεί και πέρα πάιζει ρόλο και η ικανότητα αλλά το σημαντικότερο είναι η συγκέντρωση. Σήμερα είναι μία πολύ άσχημη μέρα για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε και να μην παρατήσουμε στην μέση την προσπάθεια μας".


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: