Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Πάλι καλά...!!

Πάλι καλά...
«Τέλος καλό, όλα καλά». Αυτό είναι το νόημα των δηλώσεων του Άντζελο Αλέσιο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Νόρτζελαντ. Ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της «Μεγάλης Κυρίας» στάθηκε στο γκολ της ισοφάρισης προσπαθώντας να… χρυσώσει το χάπι, αφού παραδέχτηκε πως στα χαρτιά η «Γιούβε» ήταν το απόλυτο φαβορί.

Τείνει να δημιουργήσει ένα αξεπέραστο ρεκόρ. Η Γιουβέντους είχε 8 ισοπαλίες στα 8 τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της και ήλπιζε να σπάσει αυτό το σερί στο παιχνίδι με τη Νόρτζελαντ για την 3η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Τελικά το μόνο που κατάφερε ήταν να πάρει άλλη μια ισοπαλία, χάρη στο γκολ του Βούτσινιτς και να αφήσει μια… γλυκόπικρη γεύση στον προπονητή της.

Αυτό φάνηκε από όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Άντζελο Αλέσιο. «Κάναμε πολλές ευκαιρίες και παίξαμε αρκετά καλά, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για… μισή ήττα. Από τη στιγμή που δεν σκοράραμε πρώτοι, πάλι καλά που ισοφαρίσαμε. Θα μπορούσε να είχε πάει πολύ χειρότερα το ματς», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του αντικαταστάτη του Κόντε.

Η «Γιούβε» δεν ήταν αυτή που όλοι περίμεναν. Συμφωνεί ο Αλέσιο; «Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μου δεν έπαιξε καλά. Δεν ασκήσαμε την πίεση που ήθελα, δεν ήμαστε καλοί. Θα έλεγα πως στο πρώτο ημίχρονο δεν κατεβήκαμε στο γήπεδο. Αντίθετα στο δεύτερο, ανέβηκε η απόδοσή μας και παίξαμε όπως θα έπρεπε. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε έντονα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μόνο αυτό δεν έφτασε. Έπρεπε να αποδείξουμε πως ήμαστε το φαβορί έχοντας καλύτερη απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα», ήταν η ανάλυση του Άντζελο Αλέσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: