Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Κοντούτσικος: «Δεν με εκπλήσσουν οι ικανότητες του Γιαννιώτα, μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο»

Ένας από τους πρώτους που ανακάλυψαν το ταλέντο που λέγεται Γιάννης Γιαννιώτας, ο προπονητής των ακαδημιών του Άρη Παντελής Κούτσικος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis» όπου αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ποδοσφαιριστή.
Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για τις ικανότητες του Γιαννιώτα:

«Εμένα δεν με εκπλήσσουν οι επιδόσεις του Γιαννιώτα. Από την πρώτη φορά που τον είδα κατάλαβα πως είχε δυνατότητες να φτάσει πολύ ψηλά. Από την πρώτη προπόνηση που έκανε στον Άρη έδειξε τα προσόντα του. Έκρηξη και ταχύτητα ήταν κάποια από αυτά και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι πολύ σημαντικά. Επίσης έχει νοοτροπία νικητή την οποία του εμφυσήσαμε στον Άρη. Δύσκολα συναντάς χαρακτηριστικά τέτοια σε παίκτη, ο Γιάννης τα έχει δουλέψει και εξελίσσεται.»

Για το αν του έχει μείνει κάποια στιγμή χαραγμένη στη μνήμη:

«Από 13 χρονών ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο έπαιζε στο Νεοχώρι. Ήταν ένας ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ που είχε πάει στα πέναλτι και άμα το έβαζε ο Γιαννώτας θα κερδίζαμε. Το βαλε, κερδίσαμε και πήγαμε τελικό όπου εκεί πήραμε το πρωτάθλημα. Την πρώτη φορά που τον είδα να παίζει με τους μεγάλους είπα εδώ είμαστε.»

Για τον πατέρα του Γιαννιώτα και τα πιστεύω του για το μέλλον του ποδοσφαιριστή:

«Ξέρω τον πατέρα του, τράβηξε μεγάλο κουπί και έκανε οικονομική θυσία με το να τον πηγαινοφέρνει καθημερινά για να είναι συνεπής. Του είχα πει πως αξίζει το παιδί, έχει προσόντα. Χαίρομαι που επέμειναν και οι 2 και πιστεύω πως θα δικαιωθούν σε βάθος χρόνου. Μπορεί να παίξει οπουδήποτε, σε οποιοδήποτε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είναι από τούς καλύτερους στην ηλικία του και έχει μεγάλες προδιαγραφές. Μπορεί αν συνεχίσει να δουλεύει να πάει μπροστά.»

Για τα μειονεκτήματα του παίκτη:

«Λίγο πιο ομαδικός πρέπει να γίνει και να βελτιώσει την τεχνική του. Nα παίζει πιο κοντά στην περιοχή του έλεγα εγώ. .Επίσης να γίνει λίγο πιο απαιτητικός στα τελειώματά του.»

Για τον Νίκο Πασσιαλή και τις ακαδημίες της ομάδας:

«Είναι απόφαση της διοίκησης να τον βάλει στη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας. Έχει κάνει έργο στη β? ομάδα όπως και ο Μπουγιουκλής. Θα στηρίξουν τα νέα παιδί. Αν ο σύλλογος είχε ψαχτεί νωρίτερα με τις ακαδημίες θα είχε περισσότερους «γιαννιώτες» στον Άρη.»







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: