Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Της… ήπιε το αίμα ο Σολδάδο!!

Της… ήπιε το αίμα ο Σολδάδο
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρομπέρτο Σολδάδο, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα, η Βαλένθια κατάφερε να νικήσει με 3-0 στην Λευκορωσία την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και να φτάσει τους έξι βαθμούς.

Στο άλλο ματς του έκτου ομίλου στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 1-0 της Λιλ στην Γαλλία.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ- Βαλένθια 0-3

Από νωρίς ο Σολδάδο έδειξε πως αυτή η βραδιά θα είναι δική του και έτσι στο 5’ μετά από όμορφη μπαλιά του Αλμπέλδα πλάσαρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε ελάχιστα έξω. Ωστόσο, στο 45’ ο Ισπανός επιθετικός ήταν πιο εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και έκανε το 1-0.

Αυτός όμως δεν ήταν το μοναδικό του τέρμα, καθώς στο 55’ εκμεταλεύτηκε την ωραία μπαλιά του Γουαρδάδο κάνοντας το 2-0. Στη συνέχεια οι «νυχτερίδες» συνέχιζαν να πιέζουν και έτσι στο 69’ ο Σολδάδο σημείωσε το τρίτο του προσωπικό τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (Γκοντσαρένκο): Γκορμπούνοφ, Φιλιπένκο, Πολιάκοφ, Σίμιτς, Χλέμπ, Λικταροβιτς (53’ Σιβάκοφ), Βολόντκο (75’ Μπρέσαν), Παβλόφ (66’ Μαζολέφσκι), Ολέκνοβιτς, Ροντιόνοφ.

Βαλένθια (Πελεγκρίνο): Ντιέγκο Άλβες, Ρικάρντο Κόστα, Ραμί, Περέιρα, Σισοκό, Αλμπέλδα (72’Μπανένγκα), Γουαρδάδο, Γκάγκο, Κόστα, Φεγκουλί (82’ Μπαραγκάν), Σολδάδο (72’ Ζόνας).


ΛΙΛ- ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 0-1

Χωρίς καμία από τις δύο ομάδες να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της η Μπάγερν Μονάχου ήταν τελικά εκείνη που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην έδρα της μαχητικής Λιλ. Οι Βαυαροί αν και είχαν την κατοχή της μπάλας δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν πάρα πολλές επικίνδυνες φάσεις μπροστά από τα καρέ του Λάντρου.

Ωστόσο, σε μία φάση στο 20’ το σύνολο του Γιούπ Χάινκες κέρδισε πέναλτι με τον Τόμας Μίλερ να νικάει από τα έντεκα μέτρα τον αντίπαλο τερματοφύλακα σημειώνοντας έτσι το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα οι Βαυαροί είχαν τον έλεγχο του αγώνα μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στους παίκτες της Λιλ για να απειλήσουν την εστία του Νόιερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λιλ (Γκαρσία): Λάντρου, Μπέρια, Τσέτζου, Σιντιμπέ, Μπαλμόν, Πεντρετί (90’ Ρόζεναλ), Μαρτίν, Καλού (56’ Παγέτ), Μέλο, Ρους (77’ Μέντες).

Μπάγερν Μονάχου (Χάινκες): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Ντάντε, Σβαϊνστάιγκερ, Ριμπερί ( 46’Σακίρι), Μαρτίνεθ, Κρόος (81’ Λουίζ Γκουστάβο), Μάντζουκιτς, Μίλερ (84’ Αλάμπα).


Βαθμολογία του έκτου ομίλου:

1) ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 6
2) Μπάγερν Μονάχου 6
3)Βαλένθια 6
4)Λιλ 0

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

Βαλένθια-Μπάτε (21:45)
Μπάγερν-Λιλ (21:45)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: