Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Μισούνοφ: «Έχω δυνάμεις για να ξαναπαίξω μπάσκετ, κανείς από τον Άρη δε μου στάθηκε»

Για την νέα σελίδα που θα ανοίξει στην καριέρα του, επιστρέφοντας στα παρκέ για τον Ηρακλή Καβάλας μίλησε ο Μιχάλης Μισούνοφ στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis».

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον Άρη, αλλά εξέφρασε και το παράπονό του για τη στήριξη που περίμενε από κάποιους και δεν έλαβε ποτέ. Στη συνέχεια στην εκπομπή έκανε δηλώσεις και ο πρόεδρος του Ηρακλή Καβάλας και φίλος του Μισούνοφ, Κώστας Παπαπαναγής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:


Για την επιστροφή του στα παρκέ με τη φανέλα του Ηρακλή Καβάλας:

«Πηγαίνω στην Kαβάλα αυτή τη στιγμή όπου εκεί έχω έναν πολύ καλό φίλο που ασχολείται με μια τοπική ομάδα και θέλει να την ανεβάσει κατηγορία. Εμένα μου αρέσει να αθλούμαι θα βοηθήσω και ας είμαι 48 χρονών, στη ψυχή νιώθω μικρός.

Θα αντέξω, άλλωστε σε αυτές τις κατηγορίες δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις. Πάντα γυμναζόμουν, έχω εμπειρία και πιστεύω πως θα τους βοηθήσω. Πάντα ήμουν δίπλα στο μπάσκετ, έπαιζα με παρέες ή και μόνος μου, δεν έφυγα ποτέ για να επιστρέψω.»

Για τον Άρη:

«Έχω να παω καιρό στον Άρη αλλά σκοπεύω να παω να τους δω. Μου προκαλούν θλίψη όσα συμβαίνουν στην ομάδα, να μην υπάρχουν ξένοι, η δύσκολη οικονομική κατάσταση που υπάρχει όχι μόνο στον Άρη αλλά και γενικά στο ελληνικό μπάσκετ.»

Για την περιπέτεια που πέρασε και το παράπονό του:

«Κάποιοι φίλοι μου ενδιαφερόντουσαν αλλά από την ομάδα του Άρη δεν έδειξε κανείς ενδιαφέρον. Περίμενα να με ρωτήσουνε αν χρειάζομαι τίποτα αλλά κανείς δεν έδειξε ενδιαφέρον. Δε μιλάω για υλικό ενδιαφέρον, απλά να ρωτήσουν να δουν τι γίνεται.

Είχα επαφές με τον Δαμιανίδη, μιλούσαμε. Αλλά άλλο Δαμιανίδης και άλλο Άρης. Έπαιξα 10 χρόνια στην ομάδα. Όλοι κάνουν λάθη εγώ προχωράω. Τα λάθη μου τα σκέφτομαι και παω μπροστά».

Για τον Μιχάλη Μισούνοφ ο πρόεδρος της νέας του ομάδας, Κώστας Παπαπαναγής δήλωσε:

«Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να παίζει μαζί του και όνειρό μου να τον φιλοξενώ και να τον έχω στην ομάδα μου. Είπαμε δυο κουβέντες, συμφωνήσαμε και προχωράμε μαζί για το άθλημα που αγαπάμε. Όλοι ξέρουμε τις δυνατότητες του Μισούνοφ, θα ξαναγεμίσουνε τα γήπεδα για να τον δούνε!»



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: