Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

«Δεν βασιζόμαστε στον Καθόρλα»


«Δεν βασιζόμαστε στον Καθόρλα»
Η Άρσεναλ δεν πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά στον Σάντι Καθόρλα, προκειμένου να σημειώνει νίκες, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Άρσεναλ τόνισε ότι η απόδοση του μέσου των «κανονιέρηδων», στην αναμέτρηση κόντρα στη Νόριτς, για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ωστόσο, το ίδιο συνέβη και με τους υπόλοιπους παίκτες.

«Ο Σάντι ήταν μέτριος και κατώτερος των προσδοκιών στο παιχνίδι του «Κάροου Ρόουντ», αν και την ίδια απόδοση είχαν και αρκετοί από τους υπόλοιπους παίκτες. Θεωρώ ότι μόνο αν το σύνολο της ομάδας παίζει ικανοποιητικά, μπορεί να απoδώσει εξίσου και ο Καθόρλα. Δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε έναν παίκτη αποκλειστικά», τόνισε αρχικά ο Βενγκέρ, ο οποίος, στη συνέχεια, πρόσθεσε αναφορικά με την ήττα από τη Νόριτς:

«Το αποτέλεσμα του Σαββάτου ήταν ένα πλήγμα για την ομάδα και μας πάει πίσω, ωστόσο, δεν έχουν σταματήσει οι προσδοκίες και η απαιτήσεις μου. Αυτό που προέχει τώρα είναι να προσηλωθούμε στην αναμέτρηση της Τετάρτης κόντρα στη Σάλκε. Είμαστε αποφασισμένοι να απαντήσουμε στην τελευταία μας ήττα, σημειώνοντας μία καλή εμφάνιση για το Τσάμπιονς Λιγκ».




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: