Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

«Μπορούμε να προκριθούμε»

«Μπορούμε να προκριθούμε»
Σίγουρος πως αν πιστέψουν στο ταλέντο και τους εαυτούς τους θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ρόμαν Βάιντερφελερ.

Ο τερματοφύλακας της Μπορούσια Ντόρτμουντ, παρά την ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, θεωρεί πως οι πιθανότητες της ομάδας του για πρόκριση στους «16» παραμένουν πολλές, ενώ μίλησε και για την εμφάνιση του Τζο Χαρτ.

«Δεν χρειάζεται να φοβηθούμε κανέναν αν πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Παρά την απογοήτευσή μας για την ισοπαλία με την Σίτι έχουμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ», τα λόγια του Ρόμαν Βάιντερφελερ.

Ο γκολκίπερ των Γερμανών εξέφρασε την άποψη πως εκείνος και οι συμπαίκτες του έπρεπε να είχαν φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ ανέφερε πως ο Χαρτ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα: «Αξίζαμε τη νίκη και στο τέλος δεχτήκαμε την ισοφάριση και ήταν κρίμα. Ο Χαρτ σίγουρα έσωσε την ομάδα του από την ήττα και πρέπει να τον συγχαρώ για την εμφάνισή του».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: