Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Διώχνει Μαπούκου, πήρε Ντζιόντο!!

Την απόκτηση του Καμερουνέζου Έντουαρντ Ντζιόντο ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία παράλληλα ενημέρωσε πως ο μάνατζερ του Μπία Μαπούκου έχει ειδιποιηθεί να βρει ομάδα για τον πελάτη του, μετά από επεισόδιο που είχε ο Κογκολέζος με συμπαίκτες του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"1) Κατόπιν των γνωμοδοτήσεων των προπονητών Ηλία Φυντάνη, Ανδρέα Ζήκου και Γιώργου Κούτση αποκτήθηκε ο Καμερουνέζος ποδοφαιριστής Ndjodo Edouard.

Ο NdjodoEdouard είναι 27 ετών, έχει ύψος 1,92 και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ουγγαρία στις ομάδες FC TATABANYA, FC BUDAPEST HONVED, FC FERENCVAROSI, FC SIOFOK.

Τους τελευταίους 6 μήνες αγωνιζόταν στην FC TATABANYA παίζοντας σε 14 αγώνες και 7 γκολ.

Ο Ndjodo Edouard κατά το τελευταίο 15 ήμερο εντυπωσίασε τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο για την αγωνιστική συμπεριφορά του αλλά για τον καταληκτικό χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια.

Ο Ndjodo Edouard έχει σπουδάσει οικονομικά και μιλάει 6 γλώσσες.

2) Με την επαγγελματική ομάδα της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή προπονούνται 2 ξένοι ποδοσφαιριστές οι Adjet Geoffrey και Μarques Alan, οι οποίο έχουν υπογράψει προσύμφωνο με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και εφόσον ικανοποιήσουν τον κ. Κούτση θα υπογράψουν 3ετή συμβόλαια συνεργασίας.

3) Ξένο σώμα με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αποτελεί ο Κογκολέζος ποδοσφαιριστής Mpia Mapuku Junior.

Ο Mpia Mapuku Junior λίγο πριν αποχωρήσει η Παναχαϊκή για την Αθήνα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό δημιούργησε πολύ μεγάλο επεισόδιο με το σύνολο σχεδόν των συμπαικτών του με αποτέλεσμα ορισμένοι από αυτούς να κινηθούν εναντίον του και ανάγκασε τον προπονητή της Παναχαϊκής Γιώργο Κούτση να τον κατεβάσει από το πούλμαν και να εισηγηθεί στην διοίκηση την παραδειγματική τιμωρία του.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή λυπάται ιδιαίτερα γιατί ένα εξαιρετικό ταλέντο σαν τον Mpia Mapuku Junior αυτοκαταστρέφεται με αυτόν τον τρόπο.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ειδοποίησε τον μάνατζερ του για τα όσα συνέβησαν και του έκανε σαφές ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος και αν θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο πρέπει να βρει ομάδα να τον αγοράζει από την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή.

4) Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εκφράζει την αγανάκτηση της στην ενέργεια του προέδρου της ερασιτεχνικής Νίκου Ράπτη για την φιλοξενία της συνεντεύξεως από την συλλογική εφημερίδα της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Γαύρος την παραμονή του αγώνος Κυπέλλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: