Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Βασιλακάκης: «Ο Ηρακλής έχει ως μοναδικό στόχο να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ»

Ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Βασιλακάκης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την Καβάλα, τη στήριξη προς το πρόσωπό του και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ηρακλή.

Για την προσπάθεια που κάνει η Καβάλας:

«Η προσπάθεια δε σταματάει ποτέ, προβλήματα υπάρχουν αλλά προσπαθούμε να τα ελαχιστοποιούμε. Τελευταία δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε και βλέπουμε πλέον κάθε παιχνίδι σαν τελικό».

Για τη στήριξη προς το πρόσωπό του:

«Η συνεργασία μας είναι πολύ καλή μέχρι τώρα. Όλοι όμως εξαρτώνται από τα αποτελέσματα. Το ρόστερ έγινε γρήγορα και οι εμβόλιμες αγωνιστικές επηρέασαν την ομάδα. Υπήρχε κούραση και αυτό φάνηκε και με τον Πιερικό που δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε».

Για τον πήχη που βάζουν οι ομάδες:

«Αυτό το Πρωτάθλημα είναι πιο ενδιαφέρον από της Σούπερ Λιγκ. Υπάρχουν ομάδες ιστορικές με βαριές φανέλες. Όλες οι ομάδες ονειρεύονται και στοχεύουν ψηλά και είναι φυσιολογικό να υπάρχει βαθμολογική πίεση».

Για το παιχνίδι με Ηρακλή;

«Είναι δύσκολο όπως όλα τα παιχνίδια που παίζουμε. Ο Ηρακλής έχει ως μοναδικό στόχο να ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Μέσα στην έδρα του έχει πρόβλημα όπως εμείς. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τον πόντο ή τους πόντους από αυτό το παιχνίδι. Ο Ηρακλής τα τελευταία παιχνίδια δείχνει καλή εικόνα. Οι γραμμές του είναι καλές και βρίσκεται σε καλή κατάσταση».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: