Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Φονέα» εσύ στους… 16!!

Μεγάλη πρόκριση για τον Φωστήρα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας παρά την ήττα 2-1 από τον Πανιώνιο, καθώς σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα ήταν αυτός που πήρε το «εισιτήριο».

«Φονέα» εσύ στους… 16
Ήταν, είναι και καθώς φαίνεται θα συνεχίσει ο Φωστήρας να είναι ο «φονέας των γιγάντων», καθώς μέσα στην έδρα του Πανιωνίου πανηγύρισε μία μεγάλη πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τον «Φονέα» η ήττα 2-1 στη Νέα Σμύρνη, ήταν… γλυκιά, καθώς σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα πέρασε στην επόμενη του θεσμού.

Στον αντίποδα οι «κυανέρυθροι» παρά το γεγονός ότι προηγήθηκαν 2-0, έπεσαν… θύμα της μεγάλης έκπληξης του Φωστήρα.

Με το πόδι στο… γκάζι μπήκε ο Πανιώνιος στην αναμέτρηση με τον Φωστήρα, καθώς ήθελε να «καθαρίσει» την πρόκριση από νωρίς και να μην δώσει το δικαίωμα στους αντιπάλους του να ελπίζουν. Οι «κυανέρυθροι» πίεσαν και έκαναν το 1-0 με τον Ντούνη στο 11ο λεπτό και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στο 20’ οι γηπεδούχοι άλλαξαν πολύ ωραία τη μπάλα, με τελικό αποδέκτη τον Ντούνη, ο οποίος σούταρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, όμως, ο Ντούνης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και δεύτερο για την ομάδα του, κάνοντας το 2-0. Ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε πετύχει και τρίτο γκολ στις καθυστερήσει του πρώτου ημίχρονου, αλλά το σουτ του Γουνδουλάκη σταμάτησε στο δοκάρι.

Οι «κυανέρυθροι» επαναπαύτηκαν σε αυτό το 2-0 που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να ρίξουν αρκετά τον ρυθμό τους.

Αυτή την χαλάρωση των παικτών του Πανιωνίου εκμεταλλεύτηκε ο Φωστήρας και έκανε το 2-1 στο 78ο λεπτό με τον Καμπά, ο οποίος στη συνέχεια πανηγύρισε προς τον πάγκο βγάζοντας τη φανέλα του, με τον διαιτητής της αναμέτρησης να τον αποβάλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα μολονότι δεν του είχε δείξει πρώτη κάρτα.

Ο «Φονέας» είχε πλέον το σκορ πρόκρισης στα χέρια του, αμύνθηκε μαζικά και πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

Πανιώνιος: Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ανδράλας (90' Μπούζας), Κοντοχρήστος, Γουνδουλάκης, Ρόκας, Μενδρινός (81' Διαμαντάκος), Ντούνης, Αραβίδης, Καμπάνταης (46' Οκόγε)

Φωστήρας: Μπότος, Μπιλίτσης, Παραράς, Τσώνης, Πεταυράκης (61' Καλλέργης), Μπούμπας, Μπουκούρης, Τασούλης, Δωροβίνης, Βαβάτσικος, Κάμπας



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: