Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Θ’ αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ»

Την ανάγκη ο ΠΑΟΚ ν’ αγωνιστεί του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ για ν’ αλλάξει επίπεδο, τόνισε ο Παναγιώτης Γλύκος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θ’ αλλάξει επίπεδο ο ΠΑΟΚ»
Μιλώντας στην εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» και τον Τόλη Χριστοφοράκη, ο Έλληνας τερματοφύλακας αναφέρθηκε στο πρώτο μισό της σεζόν, τον ανταγωνισμό με τον Σανθ Χακόμπο, τον στόχο της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, την μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη και την ενίσχυση του καλοκαιριού που θα βοηθήσουν τον «Δικέφαλο του Βορρά» ν' ανέβει σκαλοπάτι.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το πρώτο μισό της σεζόν: «Είμαστε ευχαριστημένοι με την δεύτερη θέση. Θα ήμασταν περισσότερο ευχαριστημένοι αν είχαμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Τη νέα χρονιά θέλουμε να διατηρηθούμε ψηλά. Βαθμούς δεν χάσαμε τόσο στα ντέρμπι, όσο στα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια που δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Ενώ άλλες φορές δεν ήμασταν τυχεροί στην επίθεση. Θα βελτιωθούμε και θα παίρνουμε πιο εύκολα αυτά τα ματς.

Για τον ανταγωνισμό με τον Χακόμπο: Όσα χρόνια είμαι εδώ πέρα έχω μάθει να προσπαθώ με ανταγωνισμό. Και για μένα και για τον Χακόμπο κάνει καλό ο ανταγωνισμός. Οι ομάδες συνηθίζουν να έχουν έναν βασικό και έναν υποδεέστερο. Είναι ιδιαίτερη θέση, καλό είναι να υπάρχουν δυο ισάξιοι τερματοφύλακες. Σε ‘μας φάνηκε να είναι καλό».

Για τους στόχους και τις βλέψεις της ομάδας: «Δουλεύουμε για την επόμενη χρονιά. Θέλουμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω κι η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, θα έχει μεγαλύτερη ενίσχυση για ‘μας. Είναι ένα βήμα που το χρειάζεται η ομάδα, να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι θα μπορούμε να πούμε ότι ανεβήκαμε σκαλί και να αλλάξουμε επίπεδο. Δεν δείξαμε αυτό που θα έπρεπε για να πάρουμε ένα πρωτάθλημα. Φέτος δεν είμαστε έτοιμοι».

Για την μεταγραφή του Κώστα Κατσουράνη: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έχει δείξει τις ικανότητές του σε μεγάλες ομάδες. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, είναι μια μεγάλη μεταγραφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: