Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Γκαλέτι: «Να αποσυρθώ στο γήπεδο, όχι στο νοσοκομείο»

Γκαλέτι: «Να αποσυρθώ στο γήπεδο, όχι στο νοσοκομείο»
Η πρόσφατη νέα εισαγωγή του στο νοσοκομείο για μία-όχι σοβαρή όπως αποδείχτηκε-λοίμωξη δεν πτόησε τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός πρώην άσος του Ολυμπιακού παραμένει αποφασισμένος να επιστρέψει στα γήπεδα, παρά την πρόσφατη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε.

«Θέλω να παίξω στην Εστουντιάντες, αλλά δεν ξέρω πόσο καιρό θα μου πάρει να βρω τη φόρμα μου και αν αυτό δεν συμβεί δεν θέλω να κάνω κακό στην ομάδα. Είμαι πάντως βέβαιος πως θα μπορώ να παίξω στο επόμενο πρωτάθλημα. Εξαρτάται από την ανταπόκριση του οργανισμού μου», ανέφερε ο Γκαλέτι.

Για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του ανέφερε: «Δεν ήταν κάτι σοβαρό, παρά μία παρενέργεια ενός φαρμάκου που είχα πάρει μετά τη μεταμόσχευση. Στις 2 Ιανουαρίου θα εξεταστώ εκ νέου κι εν συνεχεία αν όλα πάνε καλά θα μπορώ να προπονούμαι με τους συμπαίκτες μου. Έχω να παίξω επαγγελματικά εδώ και 2,5 χρόνια, αλλά θέλω να επιστρέψω. Σκοπός μου είναι να αποσυρθώ στο γήπεδο κι όχι σε κάποιο νοσοκομείο».

Τέλος, εξήγησε πώς επελέγη ως δότης νεφρού ο πατέρας του. «Ο πατέρας μου ήταν ο δότης, αν και τόσο η μητέρα μου όσο και ο αδερφός μου, αλλά και η σύζυγός μου είχαν προσφερθεί. Επέλεξα τον πατέρα μου γιατί ήταν επίσης αθλητής και είμαστε του ιδίου φύλου».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: