Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

"Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί χωρίς διαιτησία"!

Φουλ επίθεση Κούγια σε Ολυμπιακό, με αφορμή τη διαιτησία του Δημητρόπουλου στο ματς με την Παναχαϊκή. "Παρακλάδι εγκληματικής οργάνωσης η διαιτησία στην Ελλάδα". Τι λέει στον sportdog!
Στη διαιτησία του Δημητρόπουλου στο παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Ολυμπιακό, στη διακοπή του αγώνα λόγω επεισοδίων και στη θέση των "ερυθρόλευκων" περί ηθικής αυτουργίας του για τα επεισόδια στο πλαίσιο του αγώνα, αναφέρθηκε στον sportdog ο Αλέξης Κούγιας.
Έκανε λόγο ακόμα για αρρωστημένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον, αγανακτισμένους οπαδούς, αλλά και για την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς, χαρακτηρίζοντας τους Πειραιώτες συνονθύλευμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, που δεν μπορεί να τα καταφέρει χωρίς τη βοήθεια της διαιτησίας.
Χθες είδαμε μία κακή διαιτησία για την Παναχαϊκή. Ποιο είναι το σχόλιό σας;

"Η διαιτησία στην Ελλάδα είναι παρακλάδι εγκληματικής οργάνωσης, το έχω ξαναπεί και το ξέρουν όλοι. Εδώ και χρόνια είναι στο ποδόσφαιρο και τα πραγματικά, ηγετικά στελέχη ποτέ δεν έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο. Όλοι τα γνωρίζουν, ονοματεπώνυμα, τι κάνουν, είναι αυτοί που καθορίζουν τους διαιτητές για όλες τις κατηγορίες, τους αθλητικούς δικαστές. Καθορίζουν ακόμα και τις διαιτησίες των ομάδων. Αυτά τα κορυφαία εγκληματικά στελέχη, επιλέγουν κατά καιρούς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, επιλέγουν ποιες ομάδες θα είναι στη Σούπερ Λίγκα, επιλέγουν ακόμα και το ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.
Αλλά έφτασε η ώρα τα ονοματεπώνυμα να βγουν στην επιφάνεια. Έφτασε η ώρα μέσα από τη δικαιοσύνη τα πραγματικά και μόνιμα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, να εξαφανιστούν από το ποδόσφαιρο. Αν αυτό η κυβέρνηση, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και ο αρμόδιος υπουργός για τον Αθλητισμό δεν το κάνουν άμεσα πράξη, γιατί τους ξέρω πολύ καλά, τότε νομίζω ότι σε λίγο θα θρηνίσουμε θύματα στα γήπεδα. Η αγανάκτηση του κόσμου έχει φτάσει στα όριά της. Ορισμένοι δεν πηγαίνουν στο γήπεδο από αγανάκτηση, αλλά εγώ αισθάνομαι πως σε λίγο θα υπάρξει τεράστια έκρηξη".
Ένα σχόλιο για τα σφυρίγματα του Δημητρόπουλου;

"Χθες φάνηκε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο τι ρόλο παίζει η διαιτησία στο να βγαίνουν νικητής σε παιχνίδια, να προκρίνονται στο Κύπελλο και να βγαίνουν ακόμα και πρωταθλητές. Εμείς αντί να είμαστε στη Σούπερ Λίγκα, με τις περσινές διαιτησίες, δεν ανεβήκαμε και ανέβηκε ο Πλατανιάς. Με τη χθεσινή διαιτησία ενός ανθρώπου που είναι χρόνια άμεσος συνεργάτης της εγκληματικής οργάνωσης που ανέφερα, αποδείχτηκε ποιος θα προχωρήσει στο Κύπελλο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είχε απλώς εμπλοκή στα στημένα, μιλούσε για ποσά. Η επιτροπή εφέσεων τον απάλλαξε. Η ίδια επιτροπή που κυνηγάει οποιαδήποτε ομάδα σηκώνει κεφάλι".
"Συνονθύλευμα ο Ολυμπιακός, δεν κάνει τίποτα χωρίς διαιτητή"
Αγωνιστικά ποια είναι η άποψή σας για το παιχνίδι;

"Ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε χθες, ένα συνονθύλευμα είναι που χωρίς βοήθεια από τον διαιτητή δεν κάνει τίποτα. Το έχουν καταλάβει και οι οπαδοί του, για αυτό δεν πηγαίνουν στο γήπεδο. Είναι δυνατόν να δίνουν ευρωπαϊκό παιχνίδι εναντίον της Άρσεναλ και να μην είναι γεμάτο το γήπεδο;".
Χθες είχαμε και διακοπή στον αγώνα και υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της Παναχαϊκής.

"Η διακοπή του αγώνα έγινε από το ίδιο πρόσωπο που τηλεφωνούσε στον Αμπάρκιολη μετά τον αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά. Αλλά γιατί να τιμωρηθούμε, τη διακοπή την προκάλεσαν οπαδοί του Ολυμπιακού, οι δικοί μας δεν μπαίνουν μέσα στο γήπεδο. Ήταν χωρίς εισιτήριο οι οπαδοί του Ολυμπιακού, τους έβαλε η αστυνομία στο γήπεδο. Και πηδούσαν κάγκελα οικογένειες και παιδιά για να φύγουν από δίπλα τους".
"Ηθικός αυτουργός επειδή είμαι κατά του Μαρινάκη;"
Θέση του Ολυμπιακού είναι πως ηθικός αυτουργός για όσα συνέβησαν χθες, είστε εσείς.

"Δεν είμαι στη διοίκηση της Παναχαϊκής, δεν ήμουν καν στο γήπεδο. Αν θεωρούμαι ηθικός αυτουργός επειδή είμαι κατά του Μαρινάκη, του Μπεου, του Τσακογιάννη κ.λπ., τότε τι να πω; Αλλά ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ξεσηκωθούν όλοι, να αντισταθούν, ακόμα και οι δημοσιογράφοι στην τρομοκρατία. Αν κάποιος δημοσιογράφος δεν είναι στον στενό πυρήνα του Ολυμπιακού, δεν μπορεί να έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο, τρώει ξύλο κ.λπ. Αυτά είναι ακραία φαινόμενα. Το ποδόσφαιρο είναι λαϊκό άθλημα, δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός και όσοι υπάρχουν σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον. Υπάρχουν και άλλοι, οπαδοί με αρχές που δεν γίνεται να τους στερείς τη χαρά που δίνει το ποδόσφαιρο, για να κάνει το κέφι του ένας και να παίρνει κάθε χρόνο 35 εκ. ευρώ περισσότερα από τους υπόλοιπους".
Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για τη νέα διαμάχη με τον Αχιλλέα Μπέο;

"Μου έκανε μήνυση, στην οποία αναφέρει ότι τον απείλησα και φοβήθηκε... "!sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: