Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ -"Ας κάνει πρόταση και βλέπουμε..."

Το ύψος της πρότασης του ΠΑΟΚ για τον Ισπανό Λούκας περιμένει η Καρπάτι, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Βίκτορ Βάτσκο.

Κύριε Βάτσκο, αρχικά θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε αν έχετε πληροφόρηση για επαφές του ΠΑΟΚ με την Kαρπάτι για το ενδεχόμενο μεταγραφής του Λούκας
"Δεν έχω τέτοιες πληροφορίες, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας γιατί τα θέματα αυτά τα χειρίζεται ο πρόεδρος, κ. Ντιμίνσκι και ο γενικός διευθυντής κ. Ντεντίσιν. Ο Λούκας είναι από τους καλύτερους μς παίκτες, έχει πετύχει 8 γκολ φέτος στο πρωτάθλημα. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι πριν μερικές λίγες μέρες είχα μία συνομιλία με τον πρόεδρο και μου είπε ότι θέλει να κάνουμε νέο συμβόλαιο με τον Λούκας, δεν θέλει να τον πουλήσει".
Αποκλείετε, δηλαδή, το ενδεχόμενο πώλησης του Ισπανού; "Κοιτάξτε, το ποδόσφαιρο είναι επιχείρηση. Γι' αυτό κάθε παίκτης είναι διαθέσιμος για πώληση, αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη τιμή. Και η Ρεάλ Μαδρίτης πουλά ποδοσφαιριστές. με 200.000.000 ευρώ μπορεί να δώσει και τον Ρονάλντο..."
Ας πάμε, επομένως, σ' αυτό που ενδιαφέρει. Η τιμή που θα σας έκανε να πείτε το ναι σε πώληση του Λούκας ποια είναι; "Δεν μπορώ να σας το πω αυτό. Το σίγουρο είναι ότι εμείς χρειαζόμαστε τον παίκτη. Αν ο ΠΑΟΚ καταθέσει επίσημη προσφορά θα τη μελετήσουμε και θα απαντήσουμε. Τώρα δεν έχουμε καμία επίσημη πρόταση".
Στην Ελλάδα κυκλοφορεί ευρέως η πληροφορία ότι ο Λούκας δεν θέλει να μείνει στην Καρπάτι και σίγουρα δεν θα ανανεώσει...
"Όλα είναι καλά μεταξύ του Λούκας και της Καρπάτι. Είναι πολύ καλός παίκτης για μας και η Καρπάτι πολύ καλή ομάδα γι' αυτόν. Δεν είναι εύκολο, άλλωστε να φύγεις από μία ομάδα. Δείτε το παράδειγμα της Ντόρτμουντ και παικτών που έφυγαν. Παράδειγμα, ο Σαχίν. Ενώ ήταν πρώτο βιολί πήγε στη Ρεάλ και μένει στον πάγκο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: