Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Επίσκεψη του Άρη σε δημοτικά σχολεία!!

Δύο δημοτικά σχολεία επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία παικτών της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Η ανακοίνωση:

"Επίσκεψη σε δύο Δημοτικά σχολεία πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (20/12) αντιπροσωπεία παικτών του ΑΡΗ. Ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Ασημακόπουλος, μαζί με τους Σωτήρη Καραποστόλου, Μιχάλη Πελεκάνο, Δημήτρη Βεργίνη, Γιώργο Τσιάρα, Ζήση Σαρικόπουλο, Κώστα Χαρίση και τον φροντιστή της ομάδας, Γιάννη Νικητάκη, επισκέφθηκαν το Δημοτικό Σχολείο Λαγυνών και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδά.

Πρώτος σταθμός για τους αθλητές της ομάδας μας ήταν το σχολείο των Λαγυνών, όπου μοίρασαν μπάλες της ομάδας με υπογραφές όλων των παικτών, λάβαρα, αναμνηστικά και φανέλα με υπογραφές των Ζήση Σαρικόπουλου και Σωτήρη Καραποστόλου. Ο αρχηγός, Αντώνης Ασημακόπουλος, παρουσίασε τους παίκτες του ΑΡΗ και μίλησε στους μικρούς μαθητές για τον Αθλητισμό, τη σωστή διατροφή και για όσα πρέπει ένας μικρός μαθητής και αθλητής να κάνει, προκειμένου να φτάσει ψηλά.

Στο 1ο Δημοτικό σχολείο του Λαγκαδά, οι παίκτες μας δέχθηκαν ερωτήσεις από τους λιλιπούτειους φίλους του αθλήματος, υπέγραψαν αυτόγραφα, χάρισαν μπάλες και επιδόθηκαν σε διαγωνισμό τριπόντων! Οι μαθητές είπαν τα κάλαντα και δημιούργησαν μία μοναδική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα! Αμφότερες οι Διευθύνσεις των δύο σχολείων, μετά από επιθυμία των μαθητών, ζήτησαν να παρευρεθούν σε κάποιο από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια του ΑΡΗ.

Τέλος, η ομάδα μας βρέθηκε στα Λουτρά Λαγκαδά, όπου ξεναγήθηκε από τον Αντιδήμαρχο, Αστέριο Σισκούδη. Ο Δήμαρχος Λαγκαδά, Γιάννης Αναστασιάδης, δεν κατάφερε να παρευρεθεί λόγω ενός προβλήματος της τελευταίας στιγμής, όμως, οι αθλητές μας του δώρισαν μία φανέλα του αρχηγού υπογεγραμμένη, ένα λάβαρο του ΑΡΗ και μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών. Η επίσκεψη της ομάδας ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση από τον κ. Σισκούδη στο Χριστουγεννιάτικο χωριό «Αγγέλων Πόλις»".

Δεν υπάρχουν σχόλια: