Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Μπουτραγκένιο: «Θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία για όλους»

Για την κλήρωση του Τσάμπιον Λγκ μίλησε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο. Ο άνθρωπος που εκροσώπησε την Ρεάλ, τόνισε πως ο αγώνας κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι πολύ δύσκολος.

Αναλυτικα:

«Θα είναι μια εκπληκτική εμπειρία για όλους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι μόνο μια σπουδαία ομάδα, αλλά ένας σπουδαίος οργανισμός σε όλον τον κόσμο. Είμαστε χαρούμενοι με αυτό και έχουμε πολύ καλή σχέση μαζί τους τους. Αλλά ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι εκεί για 25 χρόνια και είναι ένας φανταστικός προπονητής, ξέρει πως να παίρνει το καλύτερο από τους παίκτες του και έχουν σπουδαίους ποδοσφαιριστές. Εμείς όμως είμαστε η Ρεάλ Μαδρίτης και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Για τον κριστιάνο Ρονάλντο είπε: «Σίγουρα θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για αυτόν. Είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το καλύτερο για να μας βοηθήσει να προκριθούμε. Θα είναι πολύ, πολύ ιδιαίτερο», ενώ αναφέρθηκε και στη νέα μονομαχία του Ζοσέ Μουρίνιο με τον Φέργκιουσον: «Ξέρω ότι έχουν πολύ καλή σχέση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτόν και ελπίζω ότι θα οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, ώστε να κάνει τους οπαδούς μας περήφανους».

Καταλήγοντας είπε: «Θα είναι δύσκολα τα ματς. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι η διοργάνωση με το μεγαλύτερο πρεστίζ στον κόσμο. Το να παίζεις απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί ένα ακόμα κίνητρο για τους παίκτες μας. Είναι σημαντικό να επιστρέψουν οι τραυματίες, αλλά το πρώτο ματς είναι σε δύο μήνες και ελπίζω ότι θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις».



πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: