Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Ο Παναθηναϊκός θα γίνει αυτός που πρέπει»

Υπόσχεση ότι σε κάθε τους εμφάνιση, θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να γίνει ο Παναθηναϊκός, αυτός που πρέπει, έδωσαν μέσω του www.sport-fm.gr, οι Νίκος Γιαννιτσάνης και Αλέξανδρος Μουζακίτης.

«Ο Παναθηναϊκός θα γίνει αυτός που πρέπει»
Οι δυο τους πραγματοποίησαν το επίσημο ντεμπούτο τους με την πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού», στη νίκη (2-1) επί της Προοδευτικής και τόνισαν ότι το μέλλον θα είναι λαμπρό.

Μπορεί να πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία λεπτά του επαναληπτικού αγώνα με την «Πρόο» για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά αυτό δεν τους απαγόρευσε να τρέξουν, να δείξουν τη «δίψα» τους και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα εμπιστεύεται τα «παιδιά» του και το 4-0 του πρώτου αγώνα με την ομάδα του Κορυδαλλού, του επέτρεψε να γεμίσει την αποστολή των «πράσινων» για τη ρεβάνς με… πιτσιρικαρία. Οι Νίκος Γιαννιτσάνης και Αλέξανδρος Μουζακίτης πήραν το «βάπτισμα του πυρός» σε επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού και αμέσως μετά, μίλησαν στο www.sport-fm.gr και τον Κώστα Ζάλιαρη για την εμπειρία τους αλλά και όσα μπορούν να περιμένουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» από τη νέα γενιά που ξεμυτίζει…

-Πως βιώσατε την πρώτη σας επίσημη εμφάνιση με την πρώτη ομάδα;

Ν.Γ.: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Δεν σκεφτήκαμε το πρώτο ματς με το υπέρ μας 4-0, προσπαθήσαμε πολύ σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το ματς, ανατρέψαμε το σκορ και πήραμε την πρόκριση».

Α.Μ.: «Είμαι ευτυχισμένος με το ντεμπούτο μου γιατί ήρθε σε μια μέρα ξεχωριστή για μένα για προσωπικούς λόγους. Από εκεί και πέρα θέλει πολλή δουλειά, προσπάθεια και θέληση για να καταφέρω να καθιερωθώ στο ρόστερ και να αρπάξω από τα μαλλιά τις ευκαιρίες που θα μου δοθούν».

-Έχετε συνηθίσει λόγω και της συνύπαρξής σας στην ομάδα Νέων, να βρίσκεστε μέσα στο γήπεδο. Σας βοηθάει αυτό στις πρώτες σας συμμετοχές στην ανδρική ομάδα και πως το αντιμετωπίσατε στο ματς με την Προοδευτική;

Ν.Γ.: «Είναι πιο εύκολο να βρεθούμε στον αγωνιστικό χώρο. Με έχουν βοηθήσει πολύ οι συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Κάτω το κεφάλι και συνεχίζουμε δουλεύοντας. Μόνο αυτό».

Α.Μ.: «Δεδομένα, ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος. Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε σε πλαστικό χορτάρι. Καταφέραμε όμως να βάλουμε δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλό μας και πήραμε τη νίκη».

-Τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχει απογοήτευση και έντονος προβληματισμός για το μέλλον της ομάδας. Ο κόσμος βλέπει συνεχώς νέα παιδιά να ξεπηδούν από τις ακαδημίες με στόχο να δημιουργηθεί ο Παναθηναϊκός του μέλλοντος. Τι να περιμένουν από εσάς;

Ν.Γ.: «Φτιάχνεται μια καινούρια ομάδα. Είμαστε όλοι πολύ αισιόδοξοι και θεωρώ ότι με πολλή δουλειά στο μέλλον θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Α.Μ.: «Ήταν ένα ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στη Βέροια. Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά, ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα και με την ομάδα Νέων αλλά και με την πρώτη ομάδα. Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες είναι εξαιρετική και ξέρουμε ότι μπορούμε να καθιερωθούμε και να αγωνιστούμε επάξια στον Παναθηναϊκό».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: