Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Σαν να έχει φύγει!!

Τα τυπικά απομένουν για να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη ο Κώστας Καπετάνος. Ουσιαστικά είναι σαν να έχει φύγει, καθώς εκτός της προσφυγής, σήμερα (19/12) αποχαιρέτησε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Σαν να έχει φύγει
Σύμφωνα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή το θέμα δεν είναι οικονομικό και το μόνο που θέλει είναι να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του (περίπου 140.000 ευρώ) και να μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει σε ομάδα που θα αγωνίζεται.

Για να αποσύρει την προσφυγή (η συνολική απαίτηση φτάνει τις 629.000 ευρώ) θέλει να του διασφαλίσουν ότι θα έχει εξοφληθεί μέχρι το καλοκαίρι.

Την έβγαλε «καθαρή» ο Γιαννιώτας

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιάννη Γιαννιώτα (ο υπέρηχος που έκανε ήταν «καθαρός»). Ο νεαρός διεθνής επιθετικός –για καθαρά προληπτικούς λόγους- προπονήθηκε σήμερα (πρωί και απόγευμα) συντηρητικά.

Στην αυριανή πρωινή προπόνηση, που θα γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα κι έτσι θα υπολογίζεται από τον Λούκας Αλκαράθ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης -ρεβάνς με την Καλλιθέα (20:00) για το Κύπελλο.

Από εκεί και πέρα, ο Ρούμπεν Πουλίδο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και για τον λόγο αυτό ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, ενώ ο Σάκης Κανούλας, που έχει ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο, δεν προπονήθηκε καθόλου.



πηγή: sport-fm.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: