Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Καπόνο: «Να κερδίζει η ομάδα»

Στόχος του Τζέισον Καπόνο είναι να βοηθά τον Παναθηναϊκό να παίρνει τις νίκες και όχι να βελτιώσει τα… ποσοστά του, όπως είπε μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου.

Καπόνο: «Να κερδίζει η ομάδα»
(Photo: Action Images)
Ο Αμερικανός φόργουορντ εμφανίστηκε σίγουρος πως δεν θα του πάρει αρκετό χρόνο για να προσαρμοστεί στους κανονισμούς της Ευρώπης, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα… φροντιστήρια που του κάνει το «πράσινο» τεχνικό επιτελείο.

«Ήταν κάπως δύσκολα τα πράγματα για μένα, αισθανόμουν κουρασμένος. Την τελευταία εβδομάδα οι συμπαίκτες μου προσπάθησαν να με βοηθήσουν να μάθω τα συστήματα και την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Στόχος όλων μας είναι να νικάμε όλοι μαζί, κανείς δεν είναι εγωιστής. Ούτε κι εγώ θέλω να σκοράρω μόνο, θέλω να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει», είπε αρχικά ο Τζέισον Καπόνο και πρόσθεσε:

«Θα χρειαστώ βοήθεια για να προσαρμοστώ στην ομάδα. Όλα τα παιδιά και οι άνθρωποι του τεχνικού επιτελείου τις τελευταίες ημέρες μου εξηγούν κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με τους κανονισμούς, που είναι διαφορετικοί στην Ευρώπη σε σχέση με το ΝΒΑ, όπως για παράδειγμα τα βήματα. Στο τρίτο δεκάλεπτο υπέπεσα σε αυτή την παράβαση. Δεν νομίζω, πάντως, πως θα έχω πρόβλημα προσαρμογής. Έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλούς καλούς Ευρωπαίους παίκτες, που έχουν παίξει στο ΝΒΑ και γνωρίζω το στιλ. Ελπίζω ότι τις επόμενες δύο εβδομάδες θα πάω πολύ καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: