Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Συμφωνία με Γκιστ, «κολλάει» του Πάνκο!!

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Τζέιμς Γκιστ, αλλά υπάρχουν εμπόδια στη μετακίνηση του Άντι Πάνκο στην Ουνικάχα Μάλαγα. Προς Τσεντεβίτα ο Κίτσεν, αφού η Καντού προτιμά… άλλον.

Συμφωνία με Γκιστ, «κολλάει» του Πάνκο
Δεδομένη είναι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος-όπως είχε προαναγγείλει μέσω Facebook-ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα. Την ίδια ώρα, ωστόσο, η ανταλλαγή με τη Μάλαγα για τον Άντι Πάνκο για την ώρα δεν προχωρά και μένει να φανεί αν τα εμπόδια αυτά θα περιπλέξουν και την κατάσταση με τον Γκιστ για τον Παναθηναϊκό.

Η Ουνικάχα Μάλαγα θέλει πολύ να κάνει δικό της τον 35χρονο φόργουορντ, ωστόσο δεν δείχνει διάθεση να καλύψει το υπόλοιπο του συμβολαίου του (1+1 χρόνια είναι η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό) και δεδομένης της ηλικίας του δεν θέλει να δεσμευτεί μαζί του για παραπάνω από την τρέχουσα περίοδο. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, δεν προτίθεται να ξοδέψει ούτε ευρώ παραπάνω από τις 400.000 ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιο του Γκιστ για να τον αντικαταστήσει.

Στο μεταξύ, ο Ντέργουιν Κίτσεν θα πρέπει να θεωρείται ήδη παρελθόν. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ήταν καν στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Πανιώνιο και οδεύει σε μία εκ των Τσεντεβίτα ή Καντού με φαβορί την πρώτη, καθώς οι Ιταλοί καταλήγουν στον Τέιλορ Ρότσεστι από την Κάχα Λαμποράλ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: