Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μιλώντας μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα διευκρίνισε ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν φεύγει από την ομάδα τον Γενάρη.
Ο κ. Ζαρντίμ είπε για:
Το ματς στην Πάτρα: Η Παναχαϊκή έκανε δύο ευκαιρίες και πέτυχε ένα γκολ. Από την άλλη εμείς πετύχαμε ένα γκολ στις 15 ευκαιρίες που δημιουργήσαμε στον αγώνα.
Τον Φετφατζίδη: Ο Φετφατζίδης μετά το γκολ που έβαλε ανέβηκε. Πρέπει να μάθει να αγωνίζεται πιο απλά. Δεν έχει τεθεί θέμα αποχώρησης του από την ομάδα. Δεν φεύγει από τον σύλλογο. Είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και πρέπει να πάρει ευκαιρίες.
Την συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη: Με τον πρόεδρο έχουμε συνεχή επικοινωνία. Μιλάμε κάθε εβδομάδα. Σε περίπτωση που βρούμε κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση στην μεταγραφική περίοδο θα την εξετάσουμε και θα λειτουργήσουμε ανάλογα.
Το επικείμενο come back του Αβραάμ Παπαδόπουλου: Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Όλοι ξέρουμε το τι μπορεί να δώσει. Το τι έχει την δυνατότητα να προσφέρει. Όμως έλλειπε έξι μήνες και δεν θα πρέπει να βιαστούμε. Η επάνοδος του θα πρέπει να γίνει σιγά σιγά. Σταδιακά.