Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αγκάνθο: «Τιμή μου να παίζω στον Άρη»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νταβίντ Αγκάνθο του Άρη, που απάντησε σε ερωτίσεις οπαδών της ομάδας, μέσω της επίσημης σελίδας της ΠΑΕ, στο twitter.


Αναλυτικά:

Η ευχή του: "Στην ομάδα ότι καλύτερο για το νέο έτος και να κλείσουμε την χρονιά όλοι μαζί στο γήπεδο την Κυριακή με την πρόκριση. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και τις ερωτήσεις σας. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος".

Η αδελφή του Νούρια του έκανε ερώτηση για τους οπαδούς του Άρη και απάντησε: "Οι οπαδοί μας είναι οι καλύτεροι στην Ελλάδα, μας στηρίζουν μέχρι θανάτου. Είναι τιμή για μένα να παίζω στον Άρη".

Για τον Καπετάνο είπε: "Δεν είναι δουλειά μου να κάνω κάποιο σχόλιο, ήταν συμπαίκτης μου πολύ καιρό. Τον θεωρώ πολύ καλό άνθρωπο και ποδοσφαιριστή. Του εύχομαι καλή τύχη στο μέλλον".

Για το αν και εφόσον πάνε όλα καλά φέτος να κλείσει την καριέρα του στον Άρη και απάντησε: "Θα το ήθελα πολύ αλλά δεν εξαρτάται μόνο από μένα".

Για το πόσο εύκολο είναι να σκοράρει στον φετινό Άρη απόντος του κλασικού μπαλαδόρου είπε: "Πλέον ο τρόπος παιχνιδιού είναι διαφορετικός και τα πράγματα πάνε καλύτερα και για μένα και για την ομάδα".

Για την πτώση που παρουσιάζει η απόδοσή του κι αν φταίει το ότι έχει χάσει προπονήσεις σχολίασε: "Δεν έχει να κάνει με τις προπονήσεις, εδώ και καιρό παίζω με κάποιες ενοχλήσεις, εάν το έβλεπα καθαρά επαγγελματικά θα έπρεπε να σταματήσω 3-4 βδομάδες και μετά να επανέλθω.

Όμως με όλο τον σεβασμό προς τους συμπαίκτες μου θέλω να είμαι στον αγωνιστικό χώρο και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα. Μετά την διακοπή πιστεύω ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός".

Για την Θεσσαλονίκη είπε: "Λατρεύω την Θεσσαλονίκη και σε αυτό παίζει ρόλο η συμπεριφορά του κόσμου με κάνει να νιώθω σαν το σπίτι μου".

Για τις διαιτησίες που ευνοούν συγκεκριμένες ομάδες τόνισε: "Δεν μου αρέσει να σχολιάζω τις διαιτησίες, μου αρέσει ο καθαρός αθλητισμός. Αλλά είναι γεγονός ότι αυτό συμβαίνει παντού".

Για το μέλλον του στον Άρη υπογράμμισε: "Αυτή την στιγμή δεν ξέρω το μέλλον μου αλλά ελπίζω τις επόμενες μέρες να ξεκαθαριστεί".

Για το τι έφταιξε και άλλαξε ο Άρης τρεις προπονητές στον πρώτο γύρο σημείωσε: "Σε μια άσχημη οικονομική κατάσταση, σε ένα πρωτάθλημα που είναι αρκετά ανταγωνιστικό, εμείς έπρεπε να ανταποκριθούμε με ποδοσφαιριστές ταλαντούχους αλλά χωρίς εμπειρία.

Στην αρχή δεν βοήθησαν και τα αποτελέσματα και ο χρόνος που χρειαζόμασταν για προσαρμογή ήταν ελάχιστος. Όλα αυτά πιστεύω ότι επηρέασαν με τον τρόπο τους στην απομάκρυνση των προπονητών".

Για το ποια ομάδα υποστηρίζει στην Ισπανία και το γνωστό δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο απάντησε: "Ρεάλ Μαδρίτης… και Μέσι… όσο και αν περιμένατε το αντίθετο άλλο η ομάδα που υποστηρίζεις και άλλο η αλήθεια".

Για το αν θα είναι ακόμη καλύτερος στον Β΄ γύρο από ότι στον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος δήλωσε: "H πορεία μου πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερη στον δεύτερο γύρο…"

Στην προτροπή οπαδού του Άρη να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα, που παρά τα προβλήματα που έχει, δέχεται την στήριξη των οπαδών της είπε: "Αυτό είναι το μόνο σίγουρο ότι θα στηρίξουμε την προσπάθεια στο μέγιστο δυνατό που μας αντιστοιχεί".

Για το ποιος νεαρός ποδοσφαιριστής του Άρη μπορεί να έχει καλύτερη εξέλιξη σημείωσε: "Θεωρώ ότι ο Άρης έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές πάρα πολύ εξελίξιμους. Όπως Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Σουνάς και στα τελευταία παιχνίδια φάνηκε το ταλέντο του Καραγιάννη αλλά και ο Παπαστεριανός ο οποίος βρίσκεται σε μια πάρα πολύ καλή ηλικία. Μέσα σε αυτήν την άσχημη συγκυρία για την ομάδα, ο Άρης έχει την ευτυχία να έχει στο ρόστερ πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με μεγάλο ταλέντο".

Τέλος για τον επαναληπτικό αγώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος της Κυριακής με την Καλλιθέα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τόνισε: "Πρέπει να κοιτάμε κάθε θεσμό ξεχωριστά με την σοβαρότητα που πρέπει.

Την Κυριακή θα επιδιώξουμε την νίκη-πρόκριση. Mε σεβασμό στον αντίπαλο πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: