Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Όλη η Ρεάλ δίπλα στον Βιλανόβα!!

«Ο Τίτο (Βιλανόβα) έχει τη δύναμη να ξεπεράσει όλο αυτό», έγραψε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ισπανίας.

Όλη η Ρεάλ δίπλα στον Βιλανόβα
Ταχεία ανάρρωση ευχήθηκαν ο Ίκερ Κασίγιας και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης στον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στην παρωτίδα.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον χώρο του αθλητισμού και αρκετοί είναι εκείνοι - ακόμη από την αιώνια αντίπαλο - που βρίσκονται στο πλευρό του προπονητή της Μπαρτσελόνα.

«Ο Τίτο (Βιλανόβα) έχει τη δύναμη να ξεπεράσει όλο αυτό. Αυτή είναι η δύναμη του ποδοσφαίρου και η δύναμη προέρχεται από τους ανθρώπους του», ανέφερε ο διεθνής γκολκίπερ.

Εκτός από τον αρχηγό της «βασίλισσας» μήνυμα συμπαράστασης έστειλε και ο Μαρσέλο: «Πάνω από τα χρώματα και τις ομάδες είναι οι άνθρωποι. Ο Τίτο θα καταφέρει να κερδίσει αυτό το παιχνίδι, αφού έχει τη στήριξη του κόσμου».

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Ράμος έγραψε στο Twitter: «Μεγάλο κίνητρο για τον Βιλανόβα και τους ανθρώπους είναι ολόκληρη η ποδοσφαιρική οικογένεια. Του εύχομαι δύναμη».

Ο Νούρι Σαχίν που αγωνίζεται ως δανεικός στη Λίβερπουλ από τη Ρεάλ ανέφερε: «Κουράγιο στον Τίτο Βιλανόβα. Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: