Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν μας κάνουν κακό οι νάνοι»

Αιχμές για διμοιριές των ματ άφησε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού τόνισε επίσης, πως «δεν μπορεί να κάνει κακό στον Ολυμπιακό κανένας νάνος».

«Δεν μας κάνουν κακό οι νάνοι»
Ακόμα, αναφέρθηκε και στην Παναχαϊκή, χαρακτηρίζοντάς την ιστορικό σύλλογο, τον οποίο άπαντες σέβονται όλα τα χρόνια που τον έχουν αντιμετωπίσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς:

«Κάποιος ήθελε να προκαλέσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τη στιγμή που η μισή αστυνομία δεν ήθελε να δημιουργηθεί το παραμικρό, ανέβαιναν στις κερκίδες διμοιρίες των ματ χωρίς καμία εντολή με σκοπό να προκαλέσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Μετά από είκοσι και πλέον χρόνια στα γήπεδα, αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να ανεβαίνουν διμοιρίες των ΜΑΤ στην εξέδρα.

Η Παναχαϊκή είναι ιστορικός σύλλογος, τη σεβόμαστε όπως σεβόμαστε και τον κόσμο της που είναι φιλήσυχοι και υποδέχονταν τον Ολυμπιακό όπως έπρεπε. Πρώτη φορά συνέβη κάτι τέτοιο. Ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο μέγεθος και δεν μπορούν να του κάνουν κακό νάνοι. Οι νάνοι όμως μπορούν να κάνουν κακό σε ιστορικές ομάδες όπως η Παναχαϊκή», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: