Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Κονέ: «Δεν μας έλειψε το πάθος»

Καθοριστικής σημασίας γκολ πέτυχε ο Παναγιώτης Κονέ, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη σπουδαία νίκη της Μπολόνια επί της Νάπολι για το Κύπελλο Ιταλίας.

Κονέ: «Δεν μας έλειψε το πάθος»
Ικανοποιημένος με την πρόκριση της Μπολόνια στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κονέ, μιλώντας στην Rai μετά τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Νάπολι.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήταν εκείνος που σημείωσε το νικητήριο τέρμα για την ομάδα, μόλις τρεις μέρες μετά από το εκπληκτικό ψαλιδάκι που είχε πετύχει στο πρωτάθλημα πάλι κόντρα στους «παρτενοπέι».

«Είμαι χαρούμενος για το γκολ, το οποίο είναι καθοριστικής σημασίας. Ήρθαμε εδώ με την αγωνιστική νοοτροπία που είχαμε την Κυριακή και είμαι χαρούμενος για την ομάδα, όπως και για τους οπαδούς που μας στήριξαν από την εξέδρα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας άσος και πρόσθεσε:

«Η Νάπολι είναι μία σπουδαία ομάδα και σήμερα είδαμε ότι μπορούμε να παίξουμε με πολλούς παίκτες. Είχαμε αρκετούς νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, όμως δεν μας έλειψε το πάθος. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να εξελιχθούμε σε μία πολύ δυνατή ομάδα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: