Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ντούσαν Μπάγεβιτς -"Μετά τον Ολυμπιακό γίνεται ...πόλεμος!"

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μίλησε για τον "πόλεμο" που γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.
Αναλυτικά ο Σερβοέλληνας τεχνικός μίλησε σε Μέσα της πατρίδος του για:

Τον Ατρόμητο: «Είμαι ικανοποιημένος, γιατί είμαστε ψηλά στη βαθμολογία και παίζουμε καλά, αλλά και λίγο στενοχωρημένος γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε τουλάχιστον άλλους 3-4 βαθμούς στη συγκομιδή μας».

Τις μεταγραφές: «Θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε. Δεν παραπονιέμαι, ωστόσο, γιατί και με αυτή την ομάδα έχουμε δείξει ότι μπορούμε να είμαστε στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Τα play offs: «Ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα. Ήταν ξεκάθαρο εδώ και καιρό. Οι άλλες τέσσερις ομάδες που θα ακολουθήσουν θα παίξουν στα play offs. Πιστεύω πως θα είμαστε ανάμεσά τους και μετά θα αρχίσει μια μεγάλη μάχη, γιατί η δεύτερη θέση οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και ο τρίτος με τον τέταρτο παίζουν στο Europa League».

Το επίπεδο του πρωταθλήματος: «Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, όλες οι άλλες ομάδες είναι ικανές να κερδίσουν αλλά και να χάσουν από οποιονδήποτε. Έτσι είναι η ποιότητα του πρωταθλήματος και υπάρχει αβεβαιότητα. Γι’ αυτό λέω πως πάμε για πόλεμο τόσο για τις πρώτες θέσεις, όσο και για την παραμονή».

Τη μάχη των play offs: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και θέλουν να παίξουν στο Champions League, όπως φάνηκε με την απόκτηση του Κατσουράνη. Θα δούμε πόσο ακόμη θα ενισχυθεί με μεταγραφές. Μαζί με μας και τον Αστέρα θα υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός. Ο Παναθηναϊκός είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά είμαι σίγουρος πως θα σταθεροποιηθεί και θα φτάσει στα play offs».

Την κατάσταση σε ΑΕΚ και Άρη: «Η ΑΕΚ και ο Άρης έχουν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς λόγω χρεών έχουν περιορισμούς και δεν μπορούν να ενισχυθούν. Θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες για να σωθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: