Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Παναχαϊκή: «Υπερήφανη για τα παιδιά της»

Ανακοίνωση για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η ανακοίνωση:

1) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι υπερήφανη για τα παιδιά της όπως είμαστε βέβαιοι ότι είναι υπερήφανη όλη η Πάτρα και όλη η Ελλάδα για όλους τους ποδοσφαιριστές μας που οι περισσότεροι από αυτούς αποτελούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δίνουμε συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές μας γιατί αυτοί είναι οι αληθινοί νικητές του χτεσινού αγώνα με τον "Ισόβιο Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας Ολυμπιακό" και αυτοί που έπρεπε να παίξουν με τον επόμενο αντίπαλο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Εάν ο διαιτητής Δημητρόπουλος του χτεσινού αγώνα δεν απέβαλλε τον Βοσκόπουλο και δεν έκανε τα λάθη που όλος ο έντυπος και ο ηλεκτρονικός Τύπος ανέδειξαν, την πρόκριση θα την είχε πάρει η Παναχαϊκή.

Όλη η Ελλάδα είδε ποια ποδοσφαιρική ομάδα και ποιους ποδοσφαιριστές έχει στερηθεί η Super League και οι Έλληνες οπαδοί λόγω των όσων έγιναν το καλοκαίρι στους αγώνες μπαράζ.

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει αναθέσει σε δικηγόρους να διαπιστώσουν εναντίον ποιών πρέπει να στραφεί από την επιλογή των επικεφαλής της Αστυνομίας να μπουν μέσα στο γήπεδο χωρίς να πληρώσουν ούτε ένα ευρώ οι 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού αφού τα διαφυγόντα κέρδη του αγώνα ξεπερνούν τις 40.000 ευρώ γιατί όταν έγινε γνωστό ότι η αστυνομία εγκατέστησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην σκεπαστή κερκίδα τουλάχιστον 1.000 οπαδοί της Παναχαϊκής σταμάτησαν να αγοράζουν ή επέστρεψαν τα εισιτήρια τους.

3) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή περιμένει να πάρει στα χέρια της το Φύλλο Αγώνος, τις εκθέσεις των παρατηρητών και της Αστυνομίας και να τοποθετηθεί για την χωρίς κανένα σοβαρό λόγο διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή Δημητρόπουλο 90 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του.

4) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση της στα δύο θύματα από μαχαίρι των εγκληματιών οπαδών του Ολυμπιακού που η Αστυνομία επέλεξε να τοποθετήσει δίπλα στους οπαδούς μας. Είμαστε τυχεροί που στην Πάτρα δεν θρηνήσαμε ένα νέο Φιλόπουλο.

5) Η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Πανταζή ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε την νομική μας επιλογή και κήρυξε παράνομο τον ορισμό του αγώνα ΠΑΕ Παναχαϊκή – ΠΑΕ Λάρισα και με δεδομένο ότι η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει καταθέσει εμπρόθεσμη ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ Λάρισα θα κερδίσει δύο ακόμα βαθμούς οι οποίοι θα αφαιρεθούν από την ΠΑΕ Λάρισα, η οποία θα χάσει επίσης άλλους 3 βαθμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: