Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Το μοιράστηκαν… Διαμαντίδης, Χαραλαμπίδης!!

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού και ο Κώστας Χαραλαμπίδης του ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες της ένατης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Το μοιράστηκαν… Διαμαντίδης, Χαραλαμπίδης
Το βραβείο του MVP της 9ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών μοιράστηκαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Κώστας Χαραλαμπίδης. Τόσο ο αρχηγός των «πράσινων» όσο και ο έμπειρος γκαρντ του «Δικεφάλου του Βορρά» συγκέντρωσαν 30 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ (Ranking).

O 32χρονος παίκτης του «τριφυλλιού» στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, που συνοδεύτηκε με νίκη της ομάδας του, σημείωσε 13 πόντους (3/3 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/4 βολές) σε 32:33 συμμετοχής, μάζεψε 7 ριμπάουντ, μοίρασε 8 ασίστ, έκλεψε μία φορά την μπάλα, κέρδισε επτά φάουλ, ενώ υπέπεσε σε 4 λάθη.

Από την πλευρά του, ο Χαραλαμπίδης, στην εκτός έδρας επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Ηλυσιακού με 76-72, αγωνίστηκε 36:40 πετυχαίνοντας 22 πόντους (6/10 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7/7 βολές), μαζεύοντας 6 ριμπάουντ, μοιράζοντας 5 ασίστ, κλέβοντας μία φορά την μπάλα, κερδίζοντας οκτώ φάουλ και κάνοντας 4 λάθη.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: