Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον ΟΦΗ!!

Την ευκαιρία να συζητήσουν τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον ΟΦΗ είχαν οι άνθρωποι του συλλόγου στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (19/12) στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στον ΟΦΗ
Όπως ήταν φυσικό τα θέματα που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν εκείνα προσφυγών, αλλά και εκείνα που είναι οικονομικής φύσεως. Μάλιστα, το Δ.Σ. του ΟΦΗ εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Μάνθο Πουλινάκη, προκειμένου εκείνος να τακτοποιήσει τα θέματα των προσφυγών μαζί με το νομικό επιτελείο της ομάδας.

Επίσης, οι άνθρωποι της κρητικής ΠΑΕ περιμένουν την οριστική απόφαση της ΕΠΟ, ώστε να εξοφλήσουν με δόσεις τις οφειλές τους προς εκείνη.

Παράλληλα, έγινε κουβέντα για την πορεία του συλλόγου στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και για τις σχέσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη.

Τώρα όσον αφορά στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ο Νίκος Αναστόπουλος έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, ενώ προς το τέλος της οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.

Θεραπεία έκαναν οι Μάνος Ζαχαράκης και Μίρνες Σίσιτς. Ο πρώτος σίγουρα θα είναι απών από την αναμέτρηση της Ριζούπολης στο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ η συμμετοχή του Σλοβένου θα κριθεί τις επόμενες μέρες με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να μην θέλουν, ωστόσο, να τον πιέσουν για να προλάβει, εφόσον δείξει πως δεν θα είναι 100% έτοιμος.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: