Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Καζαντζής: «Στο DNA του Φωστήρα…»

«Το έχει, όμως, στο DNA και για αυτό λέγεται “φονέας των γιγάντων”», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, κ. Καζαντζής, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Καζαντζής: «Στο DNA του Φωστήρα…»
Υπερήφανος και ευτυχισμένος για την πρόκριση του Φωστήρα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας δήλωσε ο Σταμάτης Καζαντζής, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πιστεύω ότι μας περιμένουν καλύτερες μέρες. Έχουμε κάνει μία ομάδα που ό,τι έχουμε συμφωνήσει μπορούμε να ανταπεξέρθουμε στις υποχρεώσεις μας», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταμάτης Καζαντζής στην εκπομπή «Μιλάμε για μπάλα» με τους Χρήστο Σούτο και Τσάρλι

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Φωστήρα

«Είμαι πολύ περήφανος και πολύ ευτυχισμένος που ηγούμαι αυτής της ομάδας. Θεωρώ ότι έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Είμαστε μία ομάδα ανθρώπων που στηρίζουμε το έμψυχο υλικό που έχουμε. Σίγουρα καταφέραμε κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά στην σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Το έχει, όμως, στο DNA και για αυτό λέγεται “φονέας των γιγάντων”».

Για τον σύλλογο του Ταύρου

«Πιστεύω ότι μας περιμένουν καλύτερες μέρες. Έχουμε κάνει μία ομάδα που ό,τι έχουμε συμφωνήσει μπορούμε να ανταπεξέρθουμε στις υποχρεώσεις μας. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου μπορείς να του στηρίξεις σε όλους τους τομείς».

Για τους στόχους της ομάδας

«Αυτή τη στιγμή η ομάδα μπορεί να βρεθεί μέσα στην πεντάδα. Λόγω της αναδιάρθρωσης που γίνεται στην Β’ και Γ’ Εθνική, πρέπει να τερματίσουμε στην πέμπτη θέση για να βρισκόμαστε στη νέα κατηγορία. Έχω ζητήσει από τον Δήμαρχο του Ταύρου να γίνουν βελτιωτικά έργα στο γήπεδο και το δεύτερο παιχνίδι για το Κύπελλο να γίνει στον Ταύρο, ακόμη και βράδυ».

Για τον κόσμο που βρίσκονται κοντά στους παίκτες

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον κόσμο. Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο σε τέτοιο αγώνα, με μοναδική εξαίρεση τους τελικούς στα ερασιτεχνικά Κύπελλα. Πλέον υπάρχουν νεαρά σε ηλικία παιδιά που είναι δίπλα στην ομάδα και δεν προχωρούν σε έκτροπα».

Για τις υποδομές και τις ακαδημίες

«Τα περισσότερα παιδία στην πρώτη ομάδα είναι δικά μας. Ο Μπότος, ο Κύτρος, ο Μπούκουρης, ο Τασουλής ήρθαν πριν από τρία χρόνια στην ομάδα. Τους μιλούσες και κοκκίνιζαν. Για κάποια από αυτά τα παιδιά υπάρχει ενδιαφέρον από την Α’ Εθνική. Μην ξεχνάμε τον Μαραγκουδάκη, τον Δημούτσο και τον Κοντοέ. Όλοι αυτοί προέρχονται από την ομάδα του Φωστήρα, ο οποίος βγάζει παίκτες για τις μεγάλες ομάδες».

Για τον Κάμπα

«Είναι ένας φοβερός άνθρωπος και ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. Στην ίδια κατηγορία θα βάλω και τον Δωροβίνης, ο οποίος είναι συνυφασμένος με τον Φωστήρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: