Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Βάζει λεφτά στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!!

Έτοιμος να επενδύσει αρκετά χρήματα στον ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει αρκετά επιχειρηματικά σχέδια για τον ελληνικό χώρο.

Βάζει λεφτά στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης
«Με την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης επιθυμεί να αποκτήσει ένα “εισιτήριο” για την επιχειρηματική του δραστηριότητα στην Ελλάδα», όπως αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα «u-f.ru».

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ παρουσιάζεται έτοιμος να προχωρήσει σε πώληση των μετοχών που κατέχει σε ρωσική καπνοβιομηχανία, αφού στην περιοχή του Ροστόφ αναμένεται να δημιουργηθεί ένα μεγάλο αεροδρόμιο και εκείνος φαίνεται ότι χάνει τη μάχη για να συμμετάσχει σε αυτά τα έργα.

Την ίδια ώρα, ο ομογενής επιχειρηματίας δεν έχει κρύψει τις πολίτικες του φιλοδοξίες και δηλώνει αποφασισμένος να θέσει υποψηφιότητα το 2015, όταν θα διενεργηθούν εκλογές στην συγκεκριμένη περιοχή.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, εκείνο που γράφεται στη δημοσίευμα είναι ότι ο Σαββίδης θα επενδύσει αρκετά χρήματα στην ομάδα και με αυτό τον τρόπο θέλει να μπει στην επιχειρηματική δραστηριότητα της Ελλάδας.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχε αναπτυχθεί φημολογία ότι ο νέος ιδιοκτήτης του «Δικέφαλου του Βορρά» φέρεται αποφασισμένος να μπει δυναμική για την αγορά της ελληνικής ζάχαρης και της ΤραινΟΣΕ, η οποία θεωρεί πως χρειάζεται ανάπτυξη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: