Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Σβηστή» πρόκριση!!

Σε ένα ματς που δεν απειλήθηκε ιδιαιτέρως η Κέρκυρα ήρθε στην έδρα της 0-0 με τον Τύρναβο και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου αγώνα πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Σβηστή» πρόκριση
Τώρα όσον στο ματς οι παίκτες της Κέρκυρας ήταν εκείνοι που είχαν την κατοχή της μπάλας την περισσότερη ώρα του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν τους φιλοξενούμενους να τους απειλήσουν σε κάποιο σημείο.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με τους Φαίακες να ελέγχουν το ρυθμό της αναμέτρησης. Ωστόσο, ακόμη και έτσι ήταν δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή αμυντική λειτουργία.

Η καλύτερη φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 78’ για τους παίκτες του Τυρνάβου όταν ο Τζουμάνης έστειλε κατά λάθος την μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κέρκυρα (Άκης Μάντζιος): Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Σταμογιάννος, Διαμαντόπουλος (52' Σίμωσης), Λεόν, Εντερ, Αρμένης, Τσουμάνης, Βασιλόγιαννης (81' Κούδας), Τσοκάνης (62' Κατσαρός).

Τύρναβος (Τάσος Μπεριτζάς): Ντάλας, Τσιάτρας, Πολύζος (35' λ.τ Μεζίνι), Αντωνόπουλος, Τσούκαλος, Διβανές (68' Αλεξίου), Αθανασούλης, Φλέγγας (46' Αγροδήμος), Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Οικονόμου.



πηγή: sport-fm.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: