Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Είπε το «ναι» ο Στέρλινγκ!!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «BBC», οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και εκείνο που απομένει είναι να «πέσουν» οι υπογραφές για να ανακοινωθεί κι επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας τους.

Είπε το «ναι» ο Στέρλινγκ
Το σήριαλ φαίνεται ότι έφτασε στο τέλος του! Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, συμφώνησε με τη διοίκηση της Λίβερπουλ για τους όρους του νέου πενταετούς συμβολαίου που του προτάθηκε και σύμφωνα με το «BBC», απομένει απλά να βάλει την υπογραφή του!

Ο νεαρός άσος βρισκόταν σε συνεχείς συζητήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ όλο το προηγούμενο διάστημα και κάθε φορά που ο τεχνικός της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς, καλούταν να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, εμφανιζόταν αισιόδοξος.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «BBC», οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και αυτό που απομένει, είναι να «πέσουν» οι υπογραφές για να ανακοινωθεί κι επίσημα η ανανέωση της συνεργασίας τους. Το νέο συμβόλαιο, θα αποφέρει στον Στέρλινγκ 30.000 λίρες εβδομαδιαίως, ποσό που δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα με τις 2.000 λίρες που λάμβανε με το προηγούμενο συμφωνητικό!

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: