Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Σύντομα δυνατός και μαζί μας ο Τίτο…»

Την πεποίθηση πως ο Τίτο Βιλανόβα θα ξανακερδίσει την επάρατη νόσο και θα επιστρέψει σύντομα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα εξέφρασαν ο πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ και ο αθλητικός διευθυντής Αντόνι Θουμπιθαρέτα

«Σύντομα δυνατός και μαζί μας ο Τίτο…»
Βέβαιος πως ο Τίτο Βιλανόβα θα βγει νικητής και από αυτή τη μάχη με τον καρκίνο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον αθλητικό διευθυντή, Άντονι Θουμπιθαρέτα.

«Εκφράζουμε την καθολική μας συμπαράσταση στον Τίτο και την οικογένειά του. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να γίνει καλά. Ο Τίτο είναι πολύ δυνατός και είμαστε βέβαιοι πως σύντομα θα είναι μαζί μας. Θέλω να σεβαστείτε όλοι την κατάστασή του», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας του καταλανικού συλλόγου, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία πως η ομάδα του δεν θα επηρεαστεί πολύ από την εξέλιξη αυτή. «Σαν ομάδα θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας όσα καλύτερα γίνεται, έστω κι αν λείπει ο άνθρωπος που ηγείται».

Ο Άντονι Θουμπιθαρέτα ανέφερε από τη δική του πλευρά: «Από την αρχή ο ίδιος ο Τίτο μάς έχει καθησυχάσει. Ξέρουμε πως είναι μία δύσκολη και πολύπλοκη κατάσταση, αλλά είμαστε δίπλα του και το μόνο που έχει σημασία για μας είναι εκείνος και η οικογένειά του. Είναι στα καλύτερα χέρια γιατρών κι ελπίζουμε να τον δούμε να χαμογελά και πάλι. Η ζωή μπορεί να σε χτυπήσει άσχημα, αλλά πρέπει να σηκωθείς όρθιος και να συνεχίσεις», ενώ για το πώς θα αντιδράσει η ομάδα, είπε: «Τα αποτελέσματα έχουν δευτερεύουσα σημασία. Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει όπως γνωρίζει. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία επαφή με τον Πεπ Γκουαρντιόλα για να επιστρέψει στον πάγκο της «Μπάρτσα». «Δεν έχει μιλήσει κανένας με τον Γκουαρντιόλα. Ο Τίτο είναι και παραμένει προπονητής. Ο Ζόρντι Ρούρα θα είναι στον πάγκο στο ματς με τη Βαγιαδολίδ. Όλα όσα ακούγονται πέρα από αυτά είναι φήμες».

Παρόντες στην αίθουσα ήταν οι αρχηγοί της ομάδας Πουγιόλ, Τσάβι, Ινιέστα και Βαλντές.



πηγή: sport-fm.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: