Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Πεδουλάκης: «Μόνο αν υπάρξει κάτι επίσημο…»

Κανένα σχόλιο δεν ήθελε να κάνει ο Αργύρης Πεδουλάκης για τη μεταγραφή του Τζέιμς Γκιστ, μετά τη νίκη (75-61) του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου.

Πεδουλάκης: «Μόνο αν υπάρξει κάτι επίσημο…»
Αναφορικά με το ματς, ο «Άρτζι» ήταν ευχαριστημένος κυρίως από τον πρώτο ημίχρονο, λόγω της συγκέντρωσης που έδειξαν οι παίκτες του, ενώ για τον Τζέισον Καπόνο τόνισε πως χρειάζεται να βρει ρυθμό.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Ο Πανιώνιος διαθέτει ταλέντο, είναι θετικό γι' αυτό ότι δεν έχει να χάσει τίποτα, άρα είναι αρκετά επικίνδυνος. Αρχίσαμε καλά στην άμυνα, πήραμε μία διαφορά, αλλά κάπου εκεί στο μυαλό μας ίσως πιστέψαμε πως τελείωσαν όλα. Στο τρίτο δεκάλεπτο δεν βγήκαμε να παίξουμε μπάσκετ, αλλά για... showtime, δεν το προσεγγίσαμε σωστά, τα παιδιά πήγαν στην επίθεση χωρίς να πιέσουν τη δεύτερη γραμμή άμυνας του Πανιωνίου. Έγινε κλειστό το παιχνίδι, πήγαμε σε σίγουρες λύσεις, να πλησιάσουμε στο καλάθι, να πάρουμε το φουλ και να τελειώσει. Έχουμε ακόμη μία υποχρέωση το Σάββατο (22/2 απέναντι στον Κ.Α.Ο.Δ.) και στη συνέχεια πρέπει να προετοιμαστούμε για τη συνέχεια της Ευρωλίγκας. Καλή συνέχεια στον Γιάννη (Σφαιρόπουλο), ο Πανιώνιος διαθέτει ταλέντο, το μέλλον είναι δικό τους» , δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Για το ντεμπούτο του Τζέισον Καπόνο: «Ο Καπόνο έκανε δύο προπονήσεις ουσιαστικές. Έχουμε συνεχόμενες υποχρεώσεις. Πρέπει να μάθει τα ονόματα των παιδιών, δεν ξέρει τίποτα από plays. Διαθέτει ταλέντο, προσωπικότητα, χρειάζεται να βρει ρυθμό. Γι' αυτό τον βάλαμε».

Για τον Τζέιμς Γκιστ: «Ποτέ δεν μιλάω γι' άλλους, σεβόμαστε τα παιδιά, που αγωνίστηκαν. Όταν υπάρξει κάτι επίσημο, θα το ανακοινώσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: