Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

"Στο καλό ο Κοντοές-Έγκλημα με Μπουγαΐδη!"

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Λίνεν, σε δηλώσεις που έκανε μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ...
Αναλυτικά όσα είπε στο aekvoice.gr ο Γερμανός προπονητής της Ένωσης.

Για το γεγονός ότι ο Κοντοές ουσιαστικά είναι παρελθόν: «Αφού αυτό θέλει, δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Εγώ του έχω πει ότι θα ήθελα να τον έχω στη διάθεσή μου, αλλά από εκεί και πέρα είναι δική του απόφαση. Ο Γιάννης είναι ένα παιδί νευρικό και συναισθηματικό. Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο ποδοσφαιριστή, αλλά το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Θα βρούμε λύσεις».

Για το αν είναι ρίσκο η μη προσπάθεια της διοίκησης για συμβιβασμό με τον Κοντοέ: «Ολη η ζωή είναι ένα ρίσκο...».

Για το αν είναι λύση ο Μπουγαΐδης: ««Φυσικά! Όμως με το συγκεκριμένο παιδί έχουν γίνει εγκλήματα! Ήρθε από το Euro και επειδή ήθελαν να τον πουλήσουν δεν του έδωσαν «ανάσες». Τον έβαλαν να παίξει αμέσως. Αυτό ήταν έγκλημα. Για αυτό και όσες φορές και αν έπαιξε δεν είχε καλή απόδοση. Εγώ θέλω να «χτίσω» πάνω του. Τον πιστεύω».

Για το αν υπάρχει μαύρη λίστα: «Κοίτα να δεις. Εγώ ξέρω ποιοι παίκτες μου κάνουν και ποιοι όχι. Όμως επειδή υπάρχουν δεδομένες μεταγραφικές δυσκολίες, δεν πρόκειται να πούμε ονόματα. Πρώτα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάποιους παίκτες και μετά να αποδεσμεύσουμε κάποιους άλλους».

Για τις φήμες σχετικά με τον Κλωναρίδη: «Κάθε παίκτης που ήταν στο περσινό ρόστερ θα ήταν πολυτέλεια να υπάρχει στο φετινό. Δεν θέλω να αναφερθώ σε συγκεκριμένους παίκτες. Για κάθε καλό ποδοσφαιριστή ενδιαφερόμαστε, φτάνει να υπάρχει τρόπος να τον πάρουμε».

Για τους Μητρόπουλο και Πετρόπουλο: «Είναι παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Ο Μητρόπουλος στη μεσαία γραμμή και ο Πετρόπουλος όταν αποκτηθεί μπορεί να μας δώσει λύσεις στο γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: