Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Την... ψάχνει για Μακέντα ο Ατρόμητος!!

Πάει… φουλ για Φεντερίκο Μακέντα ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες είχαν επικοινωνία με το μάνατζερ του ποδοσφαιρική, προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις ενός πιθανού deal.

Την... ψάχνει για Μακέντα ο Ατρόμητος!
Οι Περιστεριώτες αναζητούν ένα φορ, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει διακρίνει επιθετικό πρόβλημα στην ομάδα του. Σίγουρα ο Ιταλός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αρέσει, όμως υπάρχουν και αντικειμενικές δυσκολίες στην προσπάθεια απόκτησής του ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αρχικά, το κασέ του υπολογίζεται περίπου στις 600.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται απαγορευτικό στις τάξεις των «κυανόλευκων». Θα πρέπει οι «κόκκινοι διάβολοι» να βάλουν το… χέρι στη τσέπη αρκετά, ούτως ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή κάπου στη μέση.

Επιπλέον, ο Μακέντα μπορεί να μην λογίζεται βασικός, ούτε καν στις πρώτες λύσεις για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, όμως είναι αβέβαιο κατά πόσο ο ίδιος θα θελήσει να αφήσει την Premier League για να μετακομίσει στη χώρα μας. Ο Ατρόμητος εξετάζει προσεκτικά την υπόθεση και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να ξεκαθαρίσει οριστικά.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: