Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Της κάνει… πλάκα ο Κονέ!! (video)

Με τον Παναγιώτη Κονέ να έχει κάνει… πελάτη τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» η Μπολόνια τρεις μέρες μετά το νίκη της στο πρωτάθλημα, πήρε την πρόκριση 2-1 για τους «8» του Κυπέλλου.

Της κάνει… πλάκα ο Κονέ (video)
Καθώς φαίνεται στη Νάπολι θα ακούνε Κονέ και θα έχουν… εφιάλτες.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μετά το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος, τρεις μέρες μετά… χτύπησε και πάλι. Το ρολόι έδειχνε το 91ο λεπτό, το σκορ ήταν 1-1 και οι δύο ομάδες ετοιμάζονταν για την παράταση.

Εκείνη τη στιγμή ο Παναγιώτης Κονέ βρέθηκε έξω απο την περιοχή, έπιασε ένα εξαιρετικό πλασέ, έκανε το 2-1 για τη Μπολόνια στο «Σαν Πάολο» και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του για τα προημιτελικά του Coppa Italia.

Η Νάπολι ήθελε την πρόκριση, ώστε να συνεχίσει την προσπάθειά της για την υπεράσπιση του τίτλου της και μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση. Στο 12ο λεπτό ο Καβάνι άνοιξε το σκορ δείχνοντας ότι το βράδυ θα ανήκε στους «παρτενοπέι». Ωστόσο, στο 38’ η Μπολόνια έφτασε στην ισοφάριση με τον Πασκουάτο.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 88’ απο τον Πάντεφ, αλλά η Μπολόνια με τον Κονέ στο 91’ είχε τον τελευταίο λόγο και με το 2-1 πήρε μία πολύ μεγάλη εκτός έδρας πρόκριση.





Αναλυτικά οι αναμετρήσεις (19/12)

Λάτσιο-Σιένα 4-1 πεν. (1-1 κ.α)
(90+5’ Σιανί-56’ αυτ. Τσανά)
Ουντινέζε-Φιορεντίνα 0-1
(36’ Μπόρχα Βαλέρο)
Νάπολι-Μπολόνια 1-2
(12’ Καβάνι- 38’ Πασκουάτο, 90+1’ Κονέ)


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: