Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ελευθερόπουλος: «Θέλουμε γρήγορα την παραμονή»

Την γρήγορη παραμονή του Πανιωνίου στη Σούπερ Λίγκα έθεσε ως στόχο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά τον αποκλεισμό απο το Κύπελλο Ελλάδας από τον Φωστήρα.

Ελευθερόπουλος: «Θέλουμε γρήγορα την παραμονή»
Η ατμόσφαιρα μετά τον τέλος της αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Φωστήρα και τον αποκλεισμό των «κυανέρυθρων» ήταν τεταμένη με μερίδα οπαδών των Νεοσμυρνιωτών να μην αφήνουν να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μίλησε μαζί τους και μπόρεσε να τους καθησυχάσει.

Ο Έλληνας τεχνικός στη συνέχεια δήλωσε ότι ο Πανιώνιος δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και στις δύο διοργανώσεις, ενώ επιθυμεί την γρήγορη παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ελευθερόπουλος:

«Για εμάς στον Πανιώνιο δεν χωράνε δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη. Στόχος μας είναι η παραμονή και θέλουμε να την εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν υπήρχε υπεροψία στο παιχνίδι από εμάς, αλλά έπ[αιξε σημαντικό ρόλο η κούραση, αλλά και οι πολλές απουσίες».

Παράλληλα οι οπαδοί του Πανιωνίου ζήτησαν απο τον προπονητή της ομάδας να μην πάρει παίκτη απο μεγάλη ομάδα, αλλά να στηριχτεί ο σύλλογος στις δικές του δυνάμεις, στα δικά του παιδιά και ό,τι καταφέρει στο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: