Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Μάχη για Κλωναρίδη στην ΑΕΚ!!

Την επιστροφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη φαίνεται ότι επιθυμούν διακαώς στην ΑΕΚ, με την περίπτωση του ωστόσο να παρουσιάζει αρκετά «αγκάθια».

Η Ένωση «καίγεται» για την απόκτηση δύο παικτών στα άκρα της επίθεσης και ο πρώην μεσοεπιθετικός της που πλέον αγωνίζεται με τη φανέλα της Λιλ, είναι ο «εκλεκτός» για να καλύψει τη μία εξ αυτών.
Εξάλλου ο νεαρός άσος δεν έχει κερδίσει ακόμα την εμπιστοσύνη του προπονητή του στους «λιλουά» και όπως όλα δείχνουν επιθυμεί και ο ίδιος να πάει ως δανεικός στους «κιτρινόμαυρους», ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Η περίπτωσή του πάντως μόνο εύκολη δεν είναι για τον «Δικέφαλο», με το μεγαλύτερο εμπόδιο να είναι αυτή τη στιγμή το οικονομικό. Για να αποκτηθεί εξάλλου θα πρέπει η ΑΕΚ να καταβάλει ένα ποσό κοντά στις 140.000 ευρώ, το οποίο και αντιστοιχεί στο συμβόλαιό του παίκτη ως το τέλος της σεζόν, μαζί με την εφορία και φυσικά είναι απαγορευτικό για τα δεδομένα του συλλόγου αυτή τη στιγμή.
Από εκεί και πέρα στη Λιλ υπάρχει και η σκέψη να τον δώσει στη βελγική Μουσκρόν, που είναι θυγατρική της, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστεί η ίδια ουσιαστικά να τον πληρώσει. Αυτό ακριβώς είναι και το σημείο στο οποίο ποντάρουν «κιτρινόμαυροι», που είναι σε θέση να καλύψουν τουλάχιστον ένα μέρος του συμβολαίου του.
Σχετικά άλλωστε με το ότι ακόμα έχει βελγικό διαβατήριο ο Κλωναρίδης, τη στιγμή που στην Ένωση δεν επιτρέπεται η απόκτηση ξένων παικτών, το γεγονός πως βρισκόταν για αρκετά χρόνια στις ακαδημίες του συλλόγου, καλύπτει το σχετικό όριο και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να δημιουργηθεί θέμα.
 
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: