Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΑΡΗΣ-«Κυνηγάει» το Κύπελλο

Την πρόθεση του να «κυνηγήσει» μέχρι τέλους την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, καταδεικνύει με κάθε τρόπο ο προπονητής του Άρη, Λούκας Αλκαράθ.

Ο Ισπανός τεχνικός, σύμφωνα με τα όσα δείχνει, προσανατολίζεται στο να παρατάξει την Κυριακή μια ενδεκάδα… Ξάνθης, ούτως ώστε να δείξει στους παίκτες του τη σημασία που έχει γι? αυτόν και την ομάδα του ο θεσμός και να μπορέσει να διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση. Θυμίζουμε πως οι «κίτρινοι» στο πρώτο παιχνίδι παρουσιάστηκαν τραγικοί και δικαίως γνώρισαν τη βαριά ήττα με σκορ 3-1.

Στο μεταξύ ευχάριστα ήταν τα μηνύματα που απέστειλε στους «κίτρινους» η κατάσταση του Γιάννη Γιαννιώτα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, υποβλήθηκε σε υπέρηχο που ήταν «καθαρός» ενώ χθες –για καθαρά προληπτικούς λόγους- προπονήθηκε συντηρητικά. Από σήμερα όμως, αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και στο ιατρικό τιμ δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία για τη συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στην Καλλιθέα.

Στον αντίποδα βεβαίως, το διπλό χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης, κατέδειξε και δύο προβλήματα στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Ο Ρούμπεν Πουλίδο ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο του δεξιού του ποδιού, ενώ και ο Σάκης Κανούλας δεν προπονήθηκε καθόλου λόγω «τσιμπήματος» που νιώθει στον τετρακέφαλο. Η κατάσταση αμφότερων θα επανεκτιμηθεί σήμερα και θα διαφανεί αν ο Αλκαράθ μπορεί να τους υπολογίζει ακόμη και για την αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης. Οι παίκτες του Άρη, προπονήθηκαν χθες πρωί και απόγευμα στο Ν. Ρύσιο, ενώ το μεσημέρι κατόπιν επιλογής του Ισπανού προπονητή, το μεσημέρι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και παρακολούθησαν βίντεο.

Ο Ντίτσος σφυρίζει τη ρεβάνς

Τον διαιτητή που θα διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ Άρη και Καλλιθέας, ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Αυτός θα είναι ο Γεράσιμος Ντίτσος του συνδέσμου Πρέβεζας, που θα έχει βοηθούς τους Καλφόγλου (Θεσπρωτίας) και Σίπκα (Πέλλας). Ο εν λόγω ρέφερι σφυρίζει κατά κύριο λόγο αγώνες Β? Εθνικής, αλλά στο παρελθόν έχει απασχολήσει το ευρύ κοινό λόγω της υπόθεσης των «ύποπτων» παιχνιδιών. Το όνομα του βρίσκεται μεταξύ των έξι διαιτητών στους οποίους ασκήθηκε δίωξη για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: