Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Βενγκέρ: «Θέλουμε ξεκούραση, αλλά και καλό ματς με ΟΣΦΠ»

Βενγκέρ: «Θέλουμε ξεκούραση, αλλά και καλό ματς με ΟΣΦΠ»
Εμφανώς προβληματισμένος από την εικόνα της Άρσεναλ στην εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Σουόνσι εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός άφησε να εννοηθεί πως θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά κατέστησε σαφές πως περιμένει τη νίκη.

«Δεν ήμασταν δημιουργικοί ή αποτελεσματικοί σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας. Ρισκάραμε στο τέλος για να φτάσουμε στο γκολ κι αυτό το πληρώσαμε. Η Σουόνσι άξιζε τη νίκη. Είναι ενοχλητικό να το λέω, αλλά είναι η αλήθεια», τόνισε, ενώ σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες στο φινάλε είπε: «Καταλαβαίνω τους φιλάθλους μας. Πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε λόγω της ποιότητας και την νοοτροπίας μας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι».

Όσο για το ματς με τον Ολυμπιακό την Τρίτη στο «Καραϊσκάκη» τόνισε: «Η ήττα επηρεάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε εν όψει Ολυμπιακού. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν ανάγκη από ξεκούραση γιατί βρίσκονται στα πρόθυρα τραυματισμού. Κάποιοι σήμερα έπαιξαν με προβλήματα. Θα δούμε αύριο. Ελπίζω να κάνουμε καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, το χρειαζόμαστε».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: