Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Παρολίγον… βόμβα!!

Παρολίγον… βόμβα
Πολύ κοντά στην μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς στην Jupiler League έφτασε η Σερκλ.

Το σύνολο του Φόεκ Μπούι προηγούταν στην έδρα της Άντερλεχτ μέχρι το 70’, όμως τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 απέναντι στους «μωβ» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του βελγικού πρωταθλήματος.

Η Άντερλεχτ ήταν εκείνη που μπήκε πιο ορεξάτη στο ματς, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει τις πρώτες καλές ευκαιρίες του παιχνιδιού. Ωστόσο, Εμποκανί και Γιοβάνοβιτς έχασαν αρκετές ευκαιρίες. Τελικά εκείνοι που άνοιξαν το σκορ ήταν οι φιλοξενούμενοι με τον Μπακένγκα στο 43’.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι μπορούσαν, προκειμένου να ισοφαρίσουν και να μην γνωρίσουν την ήττα από την ουραγό της βαθμολογίας. Έτσι, η Άντερλεχτ καθ’ όλη τη διάρκεια πίεζε βρισκόταν έξω από τα καρέ της Μπριζ. Τελικά η πίεση των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 69’ με τον Μπίγλια, ο οποίος ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-1. Μετά το γκολ του Αργεντινού μέσου οι παίκτες της Σερκλ Μπριζ οπισθοχώρησαν, με αποτέλεσμα οι «μωβ» να φτάνουν πιο εύκολα μπροστά από τα καρέ τους. Έτσι, σε μία φάση διαρκείας στο 89’ ο Βάργκας διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής η Σαρλερουά νίκησε εντός έδρας της Κόρτραϊκ με 2-0. Η Ζούλτε Βάρεγκεμ ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Γκέρμιναλ. Χωρίς νικητή έληξε και η αναμέτρηση της Λέουβεν με την Γάνδη, αφού και οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα τέρμα. Σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Λιρς πήρε η Μονς που επικράτησε με 2-0, ενώ η Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδό της «κόλλησε» στο 1-1 με την Μαλίν.

Η αγωνιστική (18η):

Σάββατο (1/12)
Κλαμπ Μπριζ- Μαλίν 1-1
Άντερλεχτ- Σερκλ Μπριζ 2-1
Σαρλερουά- Κόρτραϊκ 2-0
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Γκέρμιναλ 0-0
Λέουβεν- Γάνδη 1-1
Λιρς- Μονς 0-2

Κυριακή (2/12)
Λόκερεν- Γκενκ (15:30)
Μπέβερεν- Σταντάρ Λιέγης (19:00)

Η επόμενη (19η) αγωνιστική:

Κλαμπ Μπριζ- Μαλίν
Άντερλεχτ- Σερκλ Μπριζ
Σαρλερουά- Κόρτραϊκ
Ζούλτε Βάρεγκεμ- Γκέρμνιναλ
Λέουβεν- Γάνδη
Λόκερεν- Γκενκ
Λιρς- Μονς
Μπέβερεν- Σταντάρ Λιέγης



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: