Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Πασσιαλής: «Να κερδίζουμε και τους διαιτητές»

Πασσιαλής: «Να κερδίζουμε και τους διαιτητές»
Απογοητευμένος από την ισοπαλία 1-1 του Άρη με τον Ατρόμητο και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε, ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νίκος Πασσιαλής.

Ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια, αλλά δεν παρέλειψε να αφήσει και αιχμές για την διαιτησία και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους «κίτρινους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πασσιαλής στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι είναι πολύ κρίσιμο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Μπήκαμε καλά στο γήπεδο, ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε δυνάμεις, πάθος, προηγήθηκαμε, τρέξαμε. Στο δεύτερο μέρος παρά τις οδηγίες για να πιέσουν ψηλά οι παίκτες τον Ατρόμητο, στο μισό γήπεδο, το άγχος των βαθμών και η βαθμολογική θέση τους οδήγησε ασυναίσθητα να γυρίσουν πίσω. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο 89? από στημένη φάση, για την οποία με ενημέρωσαν ότι υπάρχει και χέρι και φάουλ. Δυστυχώς αντί να πανηγυρίσουμε για τους τρεις βαθμούς, πήραμε έναν βαθμό και πλέον η συνέχεια είναι πιο δύσκολη. Υπάρχουν ακόμα παιχνίδια. Δεν χάθηκε τίποτα, ειδικά αν η ομάδα παίζει με το ίδιο πάθος, όσο κι αν κάποιοι το θέλουν, δεν θα κινδυνέψει», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Όσον αφορά την διαιτησία, σχολίασε: «Ο Άρης εδώ και πολλά χρόνια δεν περιμένει βοήθεια από τη διαιτησία, πρέπει να παίζουμε παραπάνω για να κερδίζουμε και τους διαιτητές».

Τέλος αναφορικά με την συμφωνία με τον Αλκαράθ, είπε: «Ίσως να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο, χωρίς να έχουμε εμείς παράπονο στο διάστημα που δουλεύουμε με τα παιδιά. Υπάρχουν δύο ματς για το τέλος του πρώτου γύρου και πρέπει να πάρει βαθμούς η ομάδα, να κλείσει στους 14-15 βαθμούς. Παλεύουμε για την παραμονή, για να μην κινδυνέψουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: