Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Με Κουλουχέρη και Μενδρινό!!

Με Κουλουχέρη και Μενδρινό
Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της φετινής χρονιάς. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος διαπίστωσε οριστικά στην προπόνηση του Σαββάτου στο Κορωπί πως μπορεί να υπολογίζει στους Κώστα Μενδρινό και Ευθύμη Κουλουχέρη, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς που αντιμετώπιζαν.

Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε αποστολή 19 ατόμων, την οποία την αποτελούν οι: Περιστερίδης, Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Ρόκας, Κούρος, Κοντοχρήστος, Ρόβας, Γιαννούλης, Γουνδουλάκης, Σάμαρης, Μενδρινός, Κολοβός, Ντούνης, Οκόγιε, Αραβίδης, Καμπάνταης.

Τέλος, υπενθυμίζεται στους φιλάθλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, πως η ΠΑΕ Πανιώνιος συμμετέχει στην εκστρατεία «Μια μπάλα για τα παιδιά». Έξω από τη θύρα 5-6 θα υπάρχει ειδικό καλάθι, στο οποίο όποιος θέλει θα μπορεί να αφήνει μια μπάλα, προκειμένου αυτή να δοθεί ως δώρο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: